Gaveidéer til outdoor- og rejseudstyr

i: Info, Udstyr | 0
Gaveidéer

Adventsgaver, pakkelegsgaver, pakkekalendergaver, julegaver, fødselsdagsgaver – You name it! Ja der er altid en anledning til at give gaver og kærlighed. Nu er december lige om hjørnet, og dette kan være en stressende tid, men bare rolig vi skal nok hjælpe dig med at finde gode gaver til lige netop dit budget! 🎁

Vi har her i indlægget samlet nogle gaveidéer til dig, som passer i de forskellige priskategorier: Under 50 kr., under 100 kr., under 200 kr., under 500 kr., under 1000 kr., og over 1000 kr. Når man snakker om gaver, så er der tit en pris eller et budget, som man skal holde sig indenfor. Derfor har vi lavet denne gaveidéguide for at hjælpe dig på vej med at finde den perfekte gave indenfor dit budget. Du kan finde alt lige fra soveposer, liggeunderlag, rygsække, udstyr, telte med mere.

* Der tages forbehold for prisændringer, udsolgte varer og tilbud.


Gaver under 50 kr.

Skal du bruge en gave til ikke så mange penge, så kan du trygt kigge videre her. Vi har nemlig fundet nogle gode gaveidéer til det mindre budget.


Gaver under 100 kr.

Har du lidt flere penge at gøre godt med, så tag et kig her på de fede produkter.


Gaver under 200 kr.

Hvis du har mellem 100-200 kr. at gøre godt med, så find din gaveinspiration her.


Gaver under 500 kr.

Nu kommer vi op i de lidt højere priser. Hvis du har ca. 500 kr. at bruge på flotte, brugbare og praktiske gaver, så kig her.


Gaver under 1000 kr.

Hvis budgettet ikke er altafgørende, og du gerne vil bruge nogle penge på gaver til dine kære, så lad dig inspirere af alt det lækre outdoor- og backpackingudstyr.


Gaver over 1000 kr.

Prisen er ikke afgørende, du vil give en fantastisk gave, som vil gøre folk glade. Mon ikke den perfekte gave gemmer sig herunder?


5/5 - (7 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *