Hos Backpackerlife.dk er det også muligt at handle udstyr for både erhvervskunder og offentlige kunder. Herunder har vi beskrevet hvordan.

Erhvervskøb

Hvis du er et firma eller en anden erhvervsorganisation, der gerne vil købe B2B, så er dette naturligvis en mulighed. Proceduren for at købe som erhvervskunde er som følger:

 1. Vælg de varer du gerne vil købe og gå til kurven og herefter til kassen.
 2. Ved kassen kan du vælge “Erhverv”, hvilket giver mulighed for at indtaste firmanavn. For at få sendt til firmaadressen skal du vælge “Omdeling til adresse” som leveringsform.

Efter betaling af din ordre modtager du automatisk en faktura og et trackingnummer. Ved tvivlsspørgsmål kan vi kontaktes her.

Offentlige køb med EAN fakturering

Hos Backpackerlife.dk tilbyder vi elektronisk fakturering via EAN-faktura til offentlige virksomheder, institutioner, gymnasier, efterskoler og lignende.

Når du handler som offentlig kunde kan du købe på følgende 2 måder:

 1. Sende os en mail med din ordre på kontakt@backpackerlife.dk. Så opretter vi den, sender elektronisk EAN faktura, og afsender ordren.
 2. Put dine varer i kurven og gå til kassen hvor du kan vælge “offentlig” som kundetype og indtast EAN-nummer som kommentar til ordren.

Fremgangsmåde ved offentlig køb ved kassen

 • Find de varer I godt kunne tænke jer i shoppen, og læg dem i kurven
 • Gå til kurven og tjek at varer og antal er korrekt
 • Gå til kassen og vælg “Offentlig” som kundetype
 • Tilføj organisationsnavn ved “Firmaadresse” og indtast EAN-nummer som kommentar til ordren
 • Vælg leveringsformen “Omdeling til adresse”: Vi kan kun sende EAN ordrer direkte til adressen
 • Vælg “EAN fakturering” som betalingsform, og gennemfør ordren.
 • Herefter kontrollerer vi oplysningerne, opretter ordren og sender EAN faktura elektronisk, hvorefter varerne afsendes

Vi bestræber os på at ekspedere ordren hurtigst muligt, men der vil oftest være en smule længere behandlingstid på ordrer med EAN-fakturering. Kontakt os endelig for spørgsmål her.

Faste indkøbsaftaler

Er du interesseret i en fast indkøbsaftale så kontakt venligst Lars Kjær på mail lk@backpackerlife.dk så din organisation kan blive oprettet som fast kunde hos Backpackerlife.dk

Hos Backpackerlife tilbyder vi EAN-fakturering til offentlige virksomheder, gymnasier, efterskoler samt vi hjælper også gerne virksomheder med køb af udstyr.