Brands forhandlet af Backpackerlife

Backpackerlife.dk er forhandler af mærker fra hele verden. Vi har blandt andet skotske mærker i Highlander, Trespass og Vango, tyske mærker i form af Tatonka og Mil-Tec, amerikanske mærker i Gerber og svenske mærker i Trangia og Hultafors. Vores mærker er alle stærke value for money mærker, hvor du altid kan være sikker på at få god kvalitet til en stærk pris. For at sikre dette, har vi også vores prisgaranti, som du kan læse om her.

Vi har et bredt udvalg af mærker – nogle er kendte brands som Trangia, Nordisk, Sea to Summit og Gregory, mens andre mærker kan være ukendte i Norden, men velkendte i deres hjemland. Eksempelvis er Vango et godt eksempel, som på trods af at have eksisteret siden 1966, ikke er bredt kendt i Danmark. Dette er en skam, da Vango er meget velkendt og at finde overalt i Storbritannien.

Bag ethvert brand gemmer der sig en historie

Bag hvert outdoor brand vi forhandler, gemmer der sig en historie. Outdoor brandet Highlander er et eksempel på sådan en historie, hvor der her gemmer sig en familie virksomhed. Med udgangspunkt i den kendte og hårde skotske natur, er Highlander stiftet af Bahram Golzari ved siden af hans Ph.D studier på Edinburgh University i 1980erne. Da han selv var ivrig bjergbestiger, ville han lave et mærke der henvendte sig til den brede befolkning, men som ikke gik på kompromis med kvaliteten. Dette har været udgangspunktet, og denne arv kan man stadig se i modellerne, hvor Highlanders topmodel bl.a. hedder Ben Nevis, opkaldt efter det højeste bjerg på de Britiske øer.

Vi forhandler mange af outdoor mærker, hvor der gemmer sig gode historier med iværksættere der ville gøre en forskel. For blot at nævne enkelte, er Ticket To The Moon (TTTM), som har produceret hængekøjer siden 1996. TTTM har siden sat en fond op, som hjælper Sumbanese Kodi stammen i det Østlige Indonesien, hvor TTTM med donationer både har udviklet sundheds, undervisnings, kulturelle og udviklingsprogrammer og dermed hjulpet lokalsamfundet med at bygge ny infrastruktur og løfte samfundet.

Et andet godt eksempelvis er de populære lanterner fra Feuerhand, som har været med til at give arbejde til tyske arbejdere, og var en vigtig kilde til lys i Tyskland siden mærkets oprettelse i 1893.

Rejse og outdoor brands der hjælper dig på turen

Vi bestræber os hele tiden på, at skaffe varer i vores shop, som er innovative og som kan hjælpe dig på turen. Sådan udstyr der hjælper en på rejsen kan komme i mange former – eksempelvis kan det komme i form af en rygsæk specielt designet til kvinder, som en wirehængelås der sikre din taske når du rejser eller blot i form af en drybag der holder dine ting tørre ombord på dykkerbåden. Med udgangspunkt i tanken om at kunne hjælpe flere ud og få en på opleveren med fedt grej, tilføjer vi løbende nye brands og varer til vores sortiment, så vær sikker på at kigge tilbage på vores nyeste varer her.