Vi er altid glade for at høre fra dig – uanset om det er spørgsmål til produkter eller din ordre, ris, ros eller blot gode rejse- eller outdoor-tips du vil give videre til os og andre rejsende.

Har du spørgsmål til din ordre eller angående produkter, så skriv til os på kontakt@backpackerlife.dk eller anvend livechatten nederst i højre hjørne. Du er ligeledes meget velkommen til at kontakte os på telefon alle hverdage fra 9-16 på tlf. 42 55 59 19.

kontakt@backpackerlife.dk

Skriv en mail til os, og vi vender tilbage hurtigst muligt

42 55 59 19

Ring til os alle hverdage fra 9-16

Live chat

Chat med os live nede i højre hjørne

Ofte stillede spørgsmål

Herunder kan du se et overblik over de mest almindelige spørgsmål, vi får fra vores kunder – og svar herpå.

Bestilling

Vi oplever at folk ofte ikke har modtaget deres ordrebekræftelse fordi ordrebekræftelsen er endt i deres e-mail spam-filter. Alternativt kan din manglende modtagelse af bekræftelsen være fordi der er sket en fejl i vores mail-system, eller der er blevet indtastet en forkert mailadresse.

Du er velkommen til at kontakte os på kontakt@backpackerlife.dk, og vi vil være behjælpelige med at bekræfte købet og få sendt en ny ordrebekræftelse til dig.

Hvis du kom videre til en ordrebekræftelses-side efter betaling, så er bestillingen gået igennem. Du modtager også en ordrebekræftelse på mail (tjek evt. spam-mappen). Er du i tvivl om din bestilling er gået igennem som kontakt os gerne, så vi kan bekræfte købet.

Afhængig af hvor langt din ordre er i pakningsprocessen kan vi måske nå at lave ændringer i den, inden den bliver sendt. Send en mail eller ring til os, og vi vil hjælpe med dette. Hvis du gerne vil tilføje varer til din bestilling, kan du blot lægge en ny ordre – hvis muligt vil vi automatisk sende dine ordrer samlet og tilbagebetale den overskydende fragt, så du ikke betaler fragt af to omgange.

Vi har prisgaranti på alle varer – finder du en vare billigere et andet sted, så matcher vi prisen, og giver desuden ekstra 20% rabat på prisdifferencen. Læs mere om vores prisgaranti her.

Opleves der problemer under bestillingen, skyldes det oftest enheden/browseren der bruges. Det virker oftest at prøve at skifte til en anden enhed eller browser. Oplever du herefter stadig problemer, må du meget gerne kontakte os, så finder vi en god og hurtig løsning.

Levering

Fragt er gratis på ordrer over 499 kr – ellers koster det 29 kr.

Der går 1-2 dage fra du placerer din bestilling, til din ordre bliver leveret. Vi er lagerførende med alle varer og sender pakker hver dag. Hvis du bestiller inden kl. 15, sender vi din pakke samme dag – og pakken vil oftest være klar til afhentning om formiddagen dagen efter. Vi sender din pakke med GLS, der også leverer til pakkeshops om lørdagen. Så snart vi har afsendt din pakke, modtager du et trackingnummer, hvor du kan følge pakken.

Hvis du bestiller inden kl 15 på hverdage, så pakker og afsender vi din ordre samme dag. Vi sender også pakker om søndagen.

Vi sender din pakke med GLS med hurtig 1-2 dages levering. Ved bestillingen kan du vælge, om du vil have leveret til pakkeshop eller til din adresse. Så snart vi har afsendt din pakke, modtager du en mail med tracking information, så du kan følge pakken hele vejen.

Retur, ombytning og reklamation

Du har 100 dages returret hos os, og du kan returnere og ombytte varer gennem vores returportal her, hvor du kan registrere din returnering. Din returpakke afleverer du blot i nærmeste GLS pakkeshop

Det koster 39 kr at sende varer retur gennem vores returportal. Vi har dog gratis returnering af rygsække med en værdi af over 499 kr. Derudover har vi gratis ombytning på alle varer. Læs mere om returnering og ombytning her.

Ombytning fungerer ved at du returnerer den vare du gerne vil have ombyttet og blot lægger en ny ordre på det du vil ombytte til. Kontakt os omkring din ombytning og så finder vi en løsning, så du får gratis ombytning af din vare.

Du kan returnere en vare gennem vores returportal her.

Vi er alle mennesker, og fejl sker. Hos Backpackerlife sker fejl heldigvis sjældent! 🙂 Har du modtaget en forkert vare, så løser vi det hurtigst muligt og så alle er glade, da vi tror på glade kunder kommer igen. Du kan enten kontakte os på kontakt@backpackerlife.dk eller på telefon 42 55 59 19, så sender vi straks den rigtige vare til dig.

Hvis der en sjælden gang er en fejl eller reklamation på en modtaget varer, så finder vi en løsning. Kontakt os hurtigst muligt omkring reklamationen og vent venligst med at sende varen retur indtil du har hørt fra os.

Andet

Vi har lavet mange guides til valg af udstyr til alt fra vandreturen over til backpacking turen. Du kan læse mere om vores guides og få inspiration på vores blog på linket her.

Ja – vi tager også imod bestillinger fra erhvervs- og offentlige kunder. Læs mere her.

Vi er altid nysgerrige på at høre fra spændende bloggere og influencers. Hvis du tror, at et samarbejde med os kan være spændende for begge parter, så må du gerne kontakte co-founder Lars Kjær på lk@backpackerlife.dk. 

Skriv i din mail kort om dig selv og fortæl om de kanaler du er tilgængelig på (blog, IG, FB m.m.), tal for din trafik og skriv nogle linjer generelt om hvordan du gerne vil kører samarbejdet og hvilke idéer du har til markedsføring. Vi glæder os til at høre fra dig 🙂

 


Fandt du ikke det du søgte, så tag endelig kontakt til os, enten på mailen kontakt@backpackerlife.dk, på telefon 42 55 59 19 (hverdage fra 9-16), eller i live chatten nede i højre hjørne (hverdage fra 9-16). Vi vil meget gerne hjælpe, så du får det rigtige udstyr så hurtigt som muligt 🙂