Kontakt os på mail eller telefon

Vi vil elske at høre fra dig!

Vi er altid glade for at høre fra dig – uanset om det er spørgsmål til produkter eller din ordre, ris, ros eller blot gode rejsetips du vil give videre.

Har du spørgsmål til din ordre eller angående produkter, så skriv til os på kontakt@backpackerlife.dk eller anvend livechatten i højre hjørne. Vi svarer hurtigst muligt, oftest inden for få timer på hverdage. Du kan ligeledes kontakte os på telefon alle hverdage fra 10-16: 42 55 59 19.

Backpackerlife.dk

Tel.: 42 55 59 19
kontakt@backpackerlife.dk

Stavangergade 10
8200 Aarhus N
(Kun lager, afhentning ikke muligt)

CVR: 38393758


Ofte stillede spørgsmål

Her kan du se et overblik over de mest almindelige spørgsmål (FAQ’s) vi får af vores kunder.

1. Jeg har ikke fået tilsendt min ordrebekræftelse

Vi oplever at folk ofte ikke har modtaget deres ordrebekræftelse fordi den er endt i deres email spam-filter. Alternativt kan det være fordi der er sket en fejl i vores mail-system, eller der er blevet indtastet en forkert mailadresse.

Du er velkommen til at kontakte os på kontakt@backpackerlife.dk, og vi vil være behjælpelige med at bekræfte købet og få sendt en ny ordrebekræftelse.


2. Jeg oplever tekniske problemer

Det sker sjældent, men oplever du tekniske problemer kan det enten være din computer eller vores systemer der fejler. Sker det, opfordres du til at kontakte os på chatten eller på telefonen.

Hvis du oplever tekniske problemer med din betaling, så virker det ofte at prøve at skifte browser. Vi har testet vores side med følgende browsere:  Google Chrome, Safari fra Apple, Microsoft Edge og Firefox.

Oplever du stadig problemer, så kontakt os venligst på kontakt@backpackerlife.dk.


3. Jeg har ikke modtaget min ordre

Du kan altid spore din pakke på GLS’ hjemmeside. Dit forsendelsesnummer er sendt til din mail sammen med din faktura. I tilfælde af, at du ikke har modtaget dit forsendelsesnummer, kontakt os da på kontakt@backpackerlife.dk, og vi vil være behjælpelige med at finde din pakkes ordrestatus og fortælle dig hvor langt din pakke er kommet.

Track pakker fra GLS her

Du kan læse mere om levering under levering på følgende link: backpackerlife.dk/levering/


4. Hvor lang tid er leveringstiden?

Der går 1-2 hverdage fra du placerer din bestilling, til din ordre bliver leveret. Vi sender din ordre med GLS. Nogle pakkeshops har også lørdagslevering. Skulle du imod forventning ikke have modtaget pakken indenfor få hverdage så prøv at indtaste dit pakkenr. på følgende link:

Track pakker fra GLS her

Eller kontakt os på kontakt@backpackerlife.dk.


5. Det umulige er sket! Jeg har modtaget et håndklæde i stedet for en backpacking rygsæk!

Vi er alle mennesker, og fejl sker. Hos Backpackerlife sker fejl heldigvis sjældent. Har du modtaget en forkert vare, så løser vi det hurtigst muligt og så alle er glade, da vi tror på glade kunder kommer igen. Du kan enten kontakte os på kontakt@backpackerlife.dk eller på telefon 42 55 59 19, så sender vi straks den rigtige vare til dig.


6. Jeg vil gerne returnere min vare:

Vi tilbyder 100 dages returret, fra den dag du modtager din pakke. Ønsker du at returnere den købte vare kan du læse mere her.


7. Kan en vare skaffes hjem hvis den ikke umiddelbart er på lager på hjemmesiden?

Vi vil altid gøre vores bedste for at skaffe varer hjem – også hvis det er en vi slet ikke har på siden. Vi har dagligt kontakt til vores leverandører. Skriv gerne til os på kontakt@backpackerlife.dk, så kan vi sammen finde ud af om det er muligt indenfor kort tid.


Fandt du ikke det du søgte, kan du kontakte os på kontakt@backpackerlife.dk eller ringe på tlf.: 42 55 59 19

Du kan altid sende SMS’er og/eller mail til os 24/7, vi bestræber os på at give svar indenfor kort tid (normalt en time i dagtimerne i hverdagen)