• Du har 100 dages returret samt gratis ombytning, når du køber på Backpackerlife.dk
 • Du behøver IKKE adgang til en printer

Priser for ombytning og returnering

 • Ombytning er gratis
 • Returnering koster 39 kr, som fratrækkes det beløb der refunderes til dig
 • Vi yder gratis returnering ved køb af rygsække til værdi af over 499 kr (også pakketilbud der inkluderer en rygsæk)

Gratis ombytning

 • Ombytning fungerer ved at du returnerer den vare du gerne vil have ombyttet og blot lægger en ny ordre på det du vil ombytte til. Når vi modtager returpakken fratrækker vi IKKE 39 kr, når vi kan se, at der er lavet en ny ordre med den vare der ombyttes til.
 • Kontakt os her omkring din ombytning, så kan vi med det samme sørge for gratis fragt på den nye ordre. Hvis beløbet på den nye ordre er over 499 kr, får du automatisk gratis fragt.

Betingelser for ombytning og returnering

Ønsker du at ombytte eller returnere en vare, er det først og fremmest nødvendigt, at følgende er opfyldt:

 1. Varen returneres i salgsbar tilstand – det vil sige i samme stand som da du modtog varen, og i original emballage med tilhørende prismærke.
 2. Er varen synligt brugt eller kommer i usalgsbar tilstand (beskidt, lugt (røg) mm.) eller med mangelfuld emballage, forbeholder vi os retten til at afvise returneringen, eller at give en reduktion i refundering af varens salgspris.

Efter vi har modtaget varen er der 1-3 hverdages behandlingstid. Når din returnering er behandlet, modtager du en mail om refunderingen, og herefter kan der gå 1-2 hverdage før pengene er på din bankkonto. Når du registrerer returpakken kan du vælge om pengene skal refunderes til den bankkonto der er tilknyttet det betalingskort der blev brugt ved bestillingen, eller udbetales som tilgodebevis.

Reklamation

Hvis der en sjælden gang er en fejl eller reklamation på en modtaget varer, så finder vi en løsning. Kontakt os da på linket her og vent venligst med at sende varen retur indtil du har hørt fra os.

Sådan gør du

 1. Registrer din returpakke på nedenstående link
 2. Herefter modtager du med det samme en email med en QR-kode (en stregkode), som du kan vise til ekspedienten i GLS pakkeshoppen direkte fra din smartphone, som så printer returlabel og sætter på pakken.
 3. Hvis du selv vil printe returlabel og sætte på pakken, kan du også dette, da der også sendes et print-selv returlabel til din email sammen med QR-koden.
 4. Når din returpakke er retur hos os, gennemgår vi den hurtigst muligt og får færdigbehandlet returneringen indenfor 1-3 dage.