Hos Backpackerlife.dk lægger vi en ære i at give dig den bedste handelsoplevelse og kundeservice når du køber rejse- og outdoorudstyr. Derfor tilbyder vi Danmarks skarpeste priser – og alle vores varer har prisgaranti! Udover prisgarantien er der en lang række andre fordele ved at handle med os, som du kan læse om længere nede på siden.

Prisgaranti på alle varer + 20% ekstra rabat på differencen

Med vores prisgaranti på alle varer kan du være sikker på, at du ikke blot får hurtig 1-2 dages levering samt personlig rådgivning og kundeservice – men også altid den skarpest mulige pris. Hvis du mod forventning finder en vare billigere et andet sted end prisen du betaler ved os, så tilbyder vi dig samme vare til samme pris – og derudover ekstra 20% rabat på differencen på den vare du fandt billigere! 😊💪

For at prisgarantien træder i kraft skal følgende 2 kriterier være opfyldt:

  1. Varen skal være fra samme mærke og med samme specifikationer (størrelse, årgang, farve m.m.)
  2. Varen skal være tilgængelig og på lager i en dansk butik eller webshop med afsendelse fra Danmark

Sådan fungerer prisgarantien

Prisgarantien kan anvendes på to måder:

  1. Ved tilføjelse af en bemærkning til din ordre, når du bestiller
  2. Via en mail til kundeservice på kontakt@backpackerlife.dk

Benyt prisgarantien ved bestilling

Ved bestilling benyttes prisgarantien ved, at du lægger en ordre i vores shop, hvori du gør opmærksom på at varen er fundet i en anden shop der lever op til overstående kriterier. Dette gør du under kommentarfeltet på din ordre, så det ser således ud:

Jeg vil gerne benytte mig af jeres prisgaranti. Jeg har fundet varen “Varens navn” til “Varens pris” kr på følgende link: “Link til produkt i anden butik”

Når vi har modtaget din ordre og kan konstatere at den fundne vare lever op til kriterierne, inkluderer vi rabatten på din ordre og trækker kun den korrigerede pris, når ordren afsendes.

Har du spørgsmål omkring brug af prisgarantien så skriv endelig til kundeservice på kontakt@backpackerlife.dk.

Sådan fungerer vores 20% difference-rabat

Ved benyttelsen af prisgarantien vil vi gerne tilbyde dig ekstra 20% af differencen mellem vores pris, og den anden butiks pris. Dette kalder vi en “20% difference-rabat”.

Eksempel på vores prisgaranti med 20% difference-rabat:

Pris hos Backpackerlife.dk1200 kr
Pris på anden side1000 kr
Pris-difference (1200 – 1000)200 kr
20% difference-rabat (20% af 200)40 kr
Ny pris hos Backpackerlife.dk960,- kr

Du kan derfor altid trygt handle hos Backpackerlife.dk, og være sikker på at få personlig kundeservice og Danmarks skarpeste priser.

Fordele ved at handle på Backpackerlife.dk

Hurtig 1-2 dages levering. Hos os er du garanteret hurtig levering til både pakkeshop og hjem til døren.

Dansk webshop. Backpackerlife er drevet af et dansk team med adresse i Århus. Du kan derfor trygt handle hos os.

Fragtfri levering på ordrer over 499,-. Saml dine varer eller bestil din næste rygsæk hos os – ved køb over 499,- tager vi fragten på vores kappe. Desuden giver vi fri returnering på rygsække til en værdi af over 499,-.

Prisgaranti på alle varer. Som du lige har læst, så tager vi vores prisgaranti alvorligt. Shop derfor trygt hos os.

Ekspertrådgivning. Backpackerlife er stiftet af rejse og outdoor entusiaster, som alle er eksperter indenfor det at rejse og gå i naturen. Vi elsker at nørde gear, og sætter en ære i at tage udgangspunkt i netop din tur når vi rådgiver. Har du spørgsmål til din tur eller til udstyr, så kontakt os her – vi vil gøre alt vi kan for at hjælpe dig!

100 dages returret. Vi har mangedoblet den lovpligtige 14 dages returret, og tilbyder dig 100 dages returret, så du kan sende retur hvis du ombestemmer dig, eller vil være sikker på en evt. gave kan blive ombyttet hvis der er behov for dette. Det er let og ligetil at returnere, læs mere om det på vores side for returnering på linket her.

Gratis ombytning. Ombestemmer du dig, eller vil du gerne have produktet i en anden størrelse eller farve, så ombytter vi gratis.

4,9/5 Trustpilot-score. Vi går utrolig meget op i at give den bedst tænkelige kundeservice. Derfor har vi også Trustpilot score på 4,9/5 med 95% 5-stjernet anmeldelser, og 4% 4-stjernet anmeldelser. Læs hvad andre kunder har haft af købsoplevelse hos os på Trustpilot her.