Lave, simple fragtpriser

Vi har fri fragt ved køb over 499 kr – ellers koster det 29 kr.

Hvor lang tid tager leveringen?

OBS (22. maj): Grundet travlhed har vi lige nu 1-3 dages leveringstid

Vi bestræber os på at have den hurtigst mulige leveringstid, og derfor er vi lagerførende på alle varer. Efter køb af en vare, bliver varen afsendt samme dag, hvis ordren lægges inden kl. 15:00.

Vi benytter GLS som transportør, der har en forventet leveringstid på 1-2 dage. Som udgangspunkt er varen fremme næste dag, dog kan der i sjældne tilfælde forekomme forsinkelser hos GLS, som giver en ekstra leveringsdag. Det fleste GLS pakkeshops har også lørdagslevering – tjek evt. med din lokale GLS pakkeshop.

Skal du have leveret hurtigst muligt, anbefaler vi, at du vælger levering til din nærmeste GLS pakkeshop. Bestiller du inden kl. 15 på en hverdag, vil pakken med stor sandsynlighed være klar i din pakkeshop næste dag om  formiddagen.

Leveringsmetode – GLS

Pakkeshop
Varen ankommer til din lokale GLS pakkeshop og du modtager en sms og/eller e-mail, når pakken er klar til afhentning. Du vælger selv pakkeshop, som ofte ligger meget tæt på din private adresse. Ligeledes kan du følge pakken på det forsendelsesnummer, som du har modtaget i din ordrebekræftelse. Det kan tage op til 24 timer før nummeret registreres.

Omdeling til privat
Hjemmelevering koster et fast lavt tillæg på 20 kr. Du skal være på adressen ved levering, ellers omdirigeres pakken til en pakkeshop. Alternativt kan du udfylde en engangsfuldmagt her, og fortælle hvor GLS må stille pakken såfremt du ikke er hjemme.

Til firma/arbejdsplads
Du kan få leveret til dit firma eller din arbejdsplads ved at vælge “Erhverv” ved kassen og herefter indtaste firmanavn og så herefter vælge “Omdeling til adresse” som leveringsmulighed. Varen ankommer til din arbejdsplads og udleveres til reception, portner eller lignende. Der skal kvitteres for modtagelsen.

Kan jeg lave ændringer i min ordre?
Det er muligt at lave ændringer i din ordre eller eksempelvis ændre din adresse – såfremt vi ikke har nået at sende dine varer. Hvis du vil lave ændringer, bedes du kontakte os hurtigst muligt på Tel.: 42 55 59 19.

Betalingen er ikke gået i gennem
Vi kan desværre ikke afsende ordrer, der ikke er blevet betalt for. Hvis du oplever betalingsproblemer, så kontakt os enten på Tel.: 42 55 59 19 eller via mail på kontakt@backpackerlife.dk.