Vi tror på, at alle mennesker burde få fede oplevelser, oftere!

Backpackerlife.dk udspringer af vores egne erfaringer med at rejse. Vi lever efter de vise ord fra den danske eventyrer H.C Andersen; “At rejse er at leve”. Det at få en på opleveren giver unikt perspektiv og erfaring personligt såvel som socialt.

Vi har selv prøvet hvor svært og uoverskueligt det kan være at købe det rigtige udstyr uden at betale overpris, eller at finde hoved og hale i hvad man skal pakke med på rejsen eller outdoor turen. Derfor besluttede vi at gøre noget ved sagen!

Backpackerlife er startet fra kun at være få personer med flere års erfaring indenfor backpacking og outdoor. Men nu er forretningen vokset fra studieværelse til et hold bestående af ti ansatte, og lageret er blevet udvidet af flere omgange. Fælles for hele holdet bag Backpackerlife er, at vi elsker at rejse og få gode oplevelser i naturen, og vi har i blandt os som hold, rejst og vandret i mere end 50 lande. Da rejsende kommer i mange størrelser, er der dog en fællesnævner som hedder, at jo bedre dine penge er brugt på udstyr, jo flere og bedre rejser kan du komme på! Vi vil hjælpe flere med at få råd til at rejse, og hjælpe backpackere med kvalitetsdygtige og prisvenlige produkter, så vi alle kan rejse oftere.

Team BL

Backpackerlife teamet er i dag vokset til ti mand der alle har en forkærlighed for rejseri

Kunden og solide produkter i fokus

Vi bestræber os på at levere kvalitetsdygtige produkter til de dyre alternativer, så flere penge kan blive brugt på oplevelser undervejs. Vores egen erfaring har lært os, hvad der er must-haves for en backpacker, og hvad der blot ville være rart at have med på turen. Vi gør derfor en dyd ud af at forklare specifikt i hvilke situationer, vores produkter er velegnet. Vi tror på, at ærligt købmandsskab og en fabelagtig service kan være med til at klæde flere mennesker på til at rejse og dermed bringe dem et skridt nærmere en uforglemmelig oplevelse!

Inspiration til rejsen? We got you covered!

Forinden at have startet backpackerlife.dk har vi drevet webackpack.dk, som er en velbesøgt rejseportal, hvor du kan finde inspiration til DIN næste rejse! Siden er oprettet og drives på baggrund af vores egne erfaringer, der har hjulpet utallige mennesker med at rejse – med hjælp fra gæsteskribenter.

Webackpack er bygget på ærlige råd fra backpackere – til backpackere. Mangler du inspiration til dit næste backpackingeventyr, er webackpack stedet at starte! Har du et spørgsmål eller noget erfaring du vil dele, skal du være velkommen til at skrive i vores diskussionsforum, hvor ingen spørgsmål er dumme!

Er du på jagt efter lækre rejsebilleder, så følg os på instagram på #BackpackerlifeDK hvor vi ligger billeder op fra egne, venners og kunders backpacking rejser ude i den store verden. Se et udsnit her:

Vi gør en forskel for miljøet og arbejdspladsen

Naturen er en stor del af rejseoplevelsen – om det er strandene på bounty-øerne i Asien, trekking i Afrika eller oplevelser i Europa. Men som vi alle ved, så er vores planet under pres. Derfor tænker vi miljøet ind i vores forretning, hvilket også betyder at vi eksempelvis genbruger papkasser, som ikke fejler noget og forsøger at minimere vores papirspild.

Det betyder ikke noget for din ordre – den kommer stadig hurtigt og sikkert frem. Men det gør en forskel for den verden vi lever i.

Vi elsker at tale med vores kunder!

Har du nogle spørgsmål eller kommentarer til siden, skal du være mere end velkommen til at kontakte os her.

Forhåbentligt er dette blot starten på vores eventyr, og vi håber meget, at vi kan gøre livet lettere og mere overskueligt for dig, der snart skal ud at rejse.

De bedste rejsehilsner,

Jesper og Lars