Vi tror på, at alle mennesker burde rejse oftere!

Backpackerlife.dk udspringer af vores egne erfaringer med at rejse. Vi lever efter de vise ord fra den danske eventyrer H.C Andersen; “At rejse er at leve”. Det at få en på opleveren giver unikt perspektiv og erfaring personligt såvel som socialt.

Vi har selv prøvet hvor svært og uoverskueligt det kan være at købe det rigtige udstyr uden at betale overpris, eller at finde hoved og hale i hvad man skal pakke med på rejsen. Derfor besluttede vi at gøre noget ved sagen!

Holdet bag shoppen består af Lars, Jesper og Niels – og vi har alle flere års erfaringer med backpacking. Rejsende kommer i mange størrelser, men fælles for alle er, at jo bedre dine penge er brugt på udstyr, jo flere og bedre rejser kan du komme på! Vi vil hjælpe flere med at få råd til at rejse, og hjælpe backpackere med kvalitetsdygtige og prisvenlige produkter, så vi alle kan rejse oftere.

Kunden og solide produkter i fokus

Vi bestræber os på at levere kvalitetsdygtige produkter til de dyre alternativer, så flere penge kan blive brugt på oplevelser undervejs. Vores egen erfaring har lært os, hvad der er must-haves for en backpacker, og hvad der blot ville være rart at have med på turen. Vi gør derfor en dyd ud af at forklare specifikt i hvilke situationer, vores produkter er velegnet. Vi tror på, at ærligt købmandsskab og en fabelagtig service kan være med til at klæde flere mennesker på til at rejse og dermed bringe dem et skridt nærmere en uforglemmelig oplevelse!

Inspiration til rejsen? We got you covered!

Forinden at have startet backpackerlife.dk har vi drevet webackpack.dk, som er en velbesøgt rejseportal, hvor du kan finde inspiration til DIN næste rejse! Siden er oprettet og drives på baggrund af vores egne erfaringer, der har hjulpet utallige mennesker med at rejse – med hjælp fra gæsteskribenter.

Webackpack er bygget på ærlige råd fra backpackere – til backpackere. Mangler du inspiration til dit næste backpackingeventyr, er webackpack stedet at starte! Har du et spørgsmål eller noget erfaring du vil dele, skal du være velkommen til at skrive i vores diskussionsforum, hvor ingen spørgsmål er dumme!

Er du på jagt efter lækre rejsebilleder, så følg os på instagram på #BackpackerlifeDK hvor vi ligger billeder op fra egne, venners og kunders backpacking rejser ude i den store verden. Se et udsnit her:

Vi elsker at få post!

Har du nogle spørgsmål eller kommentarer til siden, skal du være mere end velkommen til at kontakte os her.

Forhåbentligt er dette blot starten på vores eventyr, og vi håber meget, at vi kan gøre livet lettere og mere overskueligt for dig, der snart skal ud at rejse.

De bedste rejsehilsner,

Jesper, Lars & Niels.