De 15 vildeste hostels i verden – som alle har råd til!

Når man backpacker, så er man altid på jagt efter at få sine hårdt-tjente penge til at række langt, men også til unikke oplevelser! De fede hostels under ens backpacking rejse danner rammen om gode oplevelser, nye så vel som gamle venner og kan være noget af det, du husker bedst af alt på hele rejsen!

Nogle forbinder de bedste hostels med vanvittige priser, eller som skumle billige sovesale blandt 50 andre backpackere. Dette er ikke altid tilfældet, og vi har samlet vores egne anbefalinger og spurgt vores kunder hvilke hostels, der er de vildeste og billigste i verden. Derefter er vi gået på jagt på instagram for rejseinspiration. Vi har ikke medtaget priser på hvert hostel, da prisen kan varierer efter værelsestype og sæson. Men som udgangspunkt er prisen fra $6 til $50 per person per nat. Forbered dig på at blive inspireret til dit næste hostel besøg!

1. Away with the Fairies, Hogsback, Sydafrika

Et opslag delt af Marceliene (@mars_moves) den 22. Maj, 2018 kl. 12.51 PDT

En engelsk rejsende besluttede sig i 1997 for at slå sig ned i Amatola bjergene ved Hogsback i Afrika. Udover deres berømte badekar (med muligvis verdens bedste udsigt fra et badekar?), er der tonsvis af natur, vandfald og trekking muligheder.

2. Hostel Galeria 13, Bahia Salvador, Brasilien

Et opslag delt af Instalegend (@instalegend_) den 15. Nov, 2017 kl. 12.25 PST

“Mit absolutte yndlings-hostel i hele verden!”. Intet mindre er udsagnet fra Lars, medstifter af Backpackerlife.dk. Galeria 13 ligger i postkort-smukke Salvador i Brasiliens Bahia region. Åbnet i 2013 og vandt året efter prisen som Brasiliens bedste hostel ved Hostelworld.com. Beliggende i gamle by, der er gratis drinks 1 time hver aften (!!), god stemning, gratis pool og en langt over gennemsnittet morgenmad.

3. Jumbo Stay, Stockholm, Sverige

Et opslag delt af Tbi (@skytrainer13t) den 4. Maj, 2018 kl. 12.29 PDT

Det her er et vaskeægte lufthavns-hostel bygget ind i et gammel Boeing 747-200 fly. Der er hele 29 værelser i Jumbo Jet Hostellet, men det er nok klart cockpittet, der er det fedeste!

4. Bambuda Lodge, Bocas del Toro, Panama

Bambuda Lodge er er kendt navn på hostelscenen, og det med god grund – det er ofte set rangeret blandt de bedste hostels i Panama! Dette hostel har en 150 meter vandrutechebane fra hostellet direkte ned i havet, og har en kæmpe pool lige udenfor hoveddøren. Og så ligger det 5 minutter væk fra byen. Paradis!

5. Zostel Ooty, Ooty, Indien

Zostel har en bygning hvor man kan sove i klassisk dorm-stil, men har også telte man kan leje sig ind i, hvor du vågner op til denne udsigt!

6. Radomán, Marrakech, Marokko

Et opslag delt af Olivia Renee (@liv_roux) den 10. Maj, 2018 kl. 1.44 PDT

Dette hostel har egen pool med udsigt til himlen og stor åben terasse på taget. Tilføj derudover en masse sociale arrangementer og fester, og du har et billigt, men lukseriøst hostel-hit.

7. The Farm Hostel, Bali, Indonesien

Luksus for 20$ om dagen! Canqqu-områdets fantastiske natur er lige udenfor døren, og i Balis varme er der en stor central pool omgivet af grønt.

8. Fauzi Azar Inn, Nazareth, Israel

I det nordlige israel ligger Nazareth. Og i Nazareth ligger dette 200 år gamle palæ i den gamle bydel. Der er adskillige vanvittig flotte fællesarealer i palæet, og store stenmurer som helt sikkert vil forbløffe dig. Derudover er der fra mange små kroge og terassen i palæet en flot udsigt udover hele byen.

9. Hostel Celica, Ljubljana, Slovenien

Et opslag delt af Ewa S (@ewa_evicka) den 2. Maj, 2017 kl. 12.07 PDT

Sandsynligvis en af de fedeste og skøreste hostels man kan komme på i Europa. Hostel Celica var i 1800-tallet et gammelt militærfængsel, men huserer i dag et vibrant hostel. Prøv at sov i en celle i en nat!

10. Kadir’s Tree Houses, Olympos, Tyrkiet

Et opslag delt af Abdullah Aydin (@aaydings) den 20. Jun, 2018 kl. 1.54 PDT

Et træhus i nærheden i Tyrkiet ved Middelhavet. Få en unik oplevelse og din indre drengedrøm opfyldt.

11. Sydney Harbour YHA, Sydney, Australien

Et opslag delt af ST NICHOLAS (@nick.j.poole) den 4. Jun, 2018 kl. 1.55 PDT

Dette hostel har en panorama udsigt over det verdenskendte (og dansk-designet) Sydney Operahus. Selvom Sydney er notorisk dyr at leve i, så har du mulighed for at bo på dette hostel for omkring $40-50 AUD.

12. The Circle, Da Lat, Vietnam

Da Lat er et bjergrigt område i Vietnam, som er flot og fyldt med fede hostels. Men det specielle ved The Circle er, at man sover i tubes! Derudover vågner man op til en udsigt udover hele den vietnamesiske bjergkæde.

13. Cascada Verde, Utvita, Costa Rica

Et opslag delt af Max van Dam (@maxvdamm) den 11. Maj, 2018 kl. 5.12 PDT

Cascada Verde ligger midt inde i Costa Ricas jungle. Det betyder vandfald, Yoga i mellem trætoppene og en nationalpark som nabo!

14. Lucky Lake Hostel, Amsterdam, Holland

Amsterdam må være en af de bedste byer at rejse i. Jovel, det er ikke en budget-destination som Budapest eller Kiev, men man kan sagtens opleve Hollands hovedstad på budget. På Lucky Lake Hostel er værelserne lavet af små farverige gamle campingvogne. Hostellet er derudover lige ved siden af en flot å og der er masser af hængekøjer til at nyde den hollandske sommer.

15. Casa Elemento, Magdelena, Colombia

Lige på grænsen til Sierra Nevadas bjergkæde ligger Casa Elemento. Som om udsigten ikke var imponerende nok, så er Casa Elemento kendt for sin enorme hængekøje hvor man i bogstavelig forstand svæver over bjergene og junglen!

2.6/5 - (5 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *