Backpackere i Løvens Hule, 7. sæson

De to stifterne af Backpackerlife.dk, Lars Kjær og Jesper Hougaard, deltog d. 10 marts 2022 i syvende sæson (7 sæson) af det populære TV-program Løvens Hule, hvor de stod ansigt til ansigt med de fem erfarne og kompetente løver Jesper Buch, Jan Lehrmann, Jacob Riisgaard, Christian Arnstedt og Mia Wagner.

Efter en intens budkrig, som bød på en forhøjelse af virksomhedens værdiansættelse og bud fra både Jesper Buch, Jan Lehrmann, Jacob Riisgaard og Christian Arnstedt og kombinerede bud løverne imellem fik Backpackerlife.dk en investering hjem fra den velkendte investor og iværksætter Jesper Buch.

Backpackere i Løvens Hule

Vandring, outdoor og backpacking på programmet

Selvom Jacob Riisgaard i Løvens Hule jokede med at de to stiftere Lars og Jesper burde ligne Steve Irwin for at vise deres erfaring med rejse, outdoor og backpacking har begge stiftere trods deres unge alder masser af erfaring med netop dette. De har rejst i adskillige kontinenter, været på jordomrejser og vandret i alt fra New Zealand til Indien og Island. På samtlige rejser har vandreskoene, vandflasken og rygsækken altid har været en fast del af oppakningen.

Efter stor frustration over at have svært ved at finde det rette udstyr og den rette vejledning stiftede de i 2017 Backpackerlife.dk for en SU pr. mand i et lille studieværelse mens de begge studerede ved Aarhus Universitet. Samtlige løver i hulen var særdeles imponerede over, at de to stiftere havde kunne stifte virksomheden for så lille et beløb, og for at der altid har været sorte tal på bundlinjen.

Et mål om at få flere ud og rejse

I Løvens hule gjorde Lars og Jesper det klart at målet med Backpackerlife.dk var at få flere ud at rejse og få gode oplevelser ved at sælge godt og holdbart udstyr til fordelagtige priser, tilbyde god kundeservice og inspirere og rådgive gennem deres online rejseunivers med artikler, e-børger og video guides. Flere af webshoppens produkter blev vist frem på TV, og løverne var særdeles imponerede over deres funktionalitet, som de også mente var det vigtigste ved outdoor- og backpacking produkter.

Jesper Buch, som tidligere har gået Camino de Santiago, som er 850 kilometers vandring startende i Frankrig og gennem hele det nordlige Spanien kunne bekræfte at især rygsækken, vandrestøvlerne og en god vindjakke er et must, når man vandrer over længere ruter. I afsnittet nævnte han, at denne rejse var noget af det bedste han nogensinde havde gjort for sig selv, og netop derfor havde han også en stor passion for at gå ind i Backpackerlife.dk.

Siden programmet er Backpackerlife.dk kun blevet større, og i dag forhandler webshoppen mere end 1500 produkter fordelt på over 50 mærker fra hele verden, så som Highlander, Sea to Summit, Klymit, Trangia og Stanley. Du kan se alle mærkerne her.

Derudover er Backpackerlifes rejseunivers også taget til i størrelse siden Løvens Hule, og der er nu endnu mere inspiration, artikler, video guides og praktiske pakkelister at hente her.

Outdoor Løvens Hule

Outdoor livet er noget som flere og flere danskere har taget til sig. Generelt er det blevet langt mere populært at benytte de danske shelter- og bålpladser, som der findes masser af i hele landet, og som oftest er helt gratis at benytte. Yderligere er friteltning også blevet mere populært. Og netop disse ture har Backpackerlife også alt i udstyr til.

Siden Lars og Jespers medvirken i syvende sæson af Løvens Hule i 2022 er både antallet af kunder, mærker og produkter vokset markant, og de to stiftere glæder sig til at se hvad fremtiden byder nu hvor en kompetent investor er kommet med ombord. Læs mere om os og vores rejse her.