Rejseudstyr til institutioner, højskoler, efterskoler og virksomheder

posted in: Info | 0

Backpackerlife har en mission om, at hjælpe flere med at komme ud og rejse, at få oplevelser og perspektiver. Vi tror på, at man kan købe solidt og brugbart rejseudstyr uden at sprænge banken. Dette gælder ikke kun privatpersoner, men også foreninger, højskoler, efterskole, institutioner, skoler og virksomheder.

Vi tilbyder hjælp til køb af rejseudstyr og kan akkommodere mange forskellige forespørgsler. Vores webshop er lagerførende med pt. 100 produkter, men vi har via vores leverandører fra Storbritannien mulighed for at levere al tænkelig rejseudstyr, campingudstyr, outdoor udstyr og udstyr til friluftsliv. Det er fx. bevist at friluftsliv gør folk sundere og rejseri i virksomhedsregi giver glade medarbejdere og god medieomtale.

Derfor har vi med dette blogindlæg tænkt, at guide hvordan vi kan hjælpe med køb af rejseudstyr til netop jeres virksomhed eller institution. Vi er altid til at få fat på ved at klikke her.

Rejseudstyr til højskole og efterskole

I Danmark er vi heldige at vi har 621.000 hektar skovareal og flot natur. Men at færdes i naturen kræver også, at man har ordentligt outdoor udstyr. Er man en højskole, som skal ud og rejse – eller en efterskole som Hald Ege Efterskole der tager på årlig tur til Ghana – så kræver det ordentligt rejseudstyr.

Vi lagerføre en masse rejseudstyr, og samarbejder med kendte mærker såsom skotske Highlander og Vango, tyske Tatonka eller engelske Lifesystems. Fælles for alle er, at de er produceret efter standarder indenfor sustainable production og har en rigtig god value-for-money kvalitet.

Eksempler på rejseudstyr og outdoor udstyr til højskole og efterskole:

  • Kompas til brug ved orienteringsløb
  • Telte til brug på trekking-ture
  • Hængekøjer til opsætning i afslapningsområder

Rejseudstyr til virksomheder (B2B)

Vi får jævnligt forespørgsler fra virksomheder om salg af rejseudstyr. Vi sælger naturligvis B2B, og kan indgå meget konkurrencedygtige rabatter alt efter kvantitet. Mange af vores produkter er meget konkurrencedygtige på prisen, hvorfor vi kan være en god samarbejdspartner om netop dit projekt til nettets skarpeste pris.

Eksempler på løsninger til virksomheder:

  • 100vis af pandelamper til brug i danse-opsætning
  • Firmarejse med indkøb af rejseudstyr til 50 medarbejdere
  • Virksomhedsordning inden sommerperiode med tilhørende rabatter

Rejseudstyr til det offentlige (EAN-faktura)

Er du en offentlig institution eller en offentlig virksomhed – og er på jagt efter rejseudstyr? Så kan vi også hjælpe dig. Udover overstående gode argumenter for køb af rejse og outdoor udstyr, så sender vi gerne EAN-fakturaer, som er påkrævet ved salg til offentlige virksomheder.

Rejseudstyr til skoler – eller et foredrag?

Er du ansat på en skole og på jagt efter rejseudstyr kan vi være behjælpelige med skarpe priser på kvantiteter – men også med hjælp til foredrag og aktiviteter. Vores medarbejdere har rejst i fjerntliggende lande såsom Myanmar, Indien, Brasilien og roadtrip gennem USA. Vi kommer gerne ud og holder et foredrag om enten rejseri eller iværksætteri – eller måske en kombination af begge?

En uforpligtende snak eller kaffe?

Vi går op i godt købmandsskab og en gode relationer. Hvis overstående giver anledning til at hive fat i os, så kontakt os enten på mail her, ring direkte til medstifter Lars Kjær på tlf. +45 28 68 30 39 eller på vores hovednr +45 42 555 919. Vi giver også gerne en kop kaffe på vores kontor i Århus N.

Vi vil glæde os til at høre fra dig!

De bedste rejsehilsner,
Backpackerlife.dk-teamet

rejseudstyr til højskole og efterskole

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *