Vi har lavet video-gennemgange af flere af de største udstyrskategorier, så du kan være sikker på, at du har overvejet de vigtigste ting, når du skal vælge nyt udstyr. Derudover har vi lavet videogennemgang af mange populære produkter, så du kan se præcist hvilke egenskaber og features, et produkt har. Vi har brugt vores rejse- og backpacking erfaring, samt kundefeedback fra hundredvis af andre backpackers.

Hver video varer mellem 3 og 5 minutter og giver konkrete eksempler på hvad enten udstyret skal kunne, eller hvad den specifikke kan.

I tillæg til vores demonstrationsvideoer, har vi skrevet mange artikler i vores blog – bl.a. “valg af rygsæk”, “valg af sovepose“, “valg af liggeunderlag” – og vi har lavet flere pakkelister bl.a. en backpacking pakkeliste, pakkeliste til vandreturen, pakkeliste til shelterturen eller camino turen – så du får inspiration til hvad du kan tage med på din næste tur.

Videoguide – Sådan vælger du rygsæk

At vælge den rigtige rygsæk til din tur er en meget vigtig del af forberedelsen. Når man er afsted på tur, så vil man hurtigt opdage, at ens rygsæk fungere som ens hjem under rejsen. I din rygsæk du opbevarer alle dine værdigenstande i, dit udstyr og dit tøj – og det er derfor vigtigt, at du vælger rigtigt. Lær mere om rygsæk her i videoguiden.

 

Videoguide – Sådan vælger du liggeunderlag

Der findes mange forskellige slags liggeunderlag, og derfor kan det være svært at finde ud af, hvilket liggeunderlag der er bedst til netop din tur. Derfor har vi udarbejdet denne guide til dig, hvor vi undersøger, hvilke elementer der er vigtige for at vælge det rigtige liggeunderlag – og hvorfor du ikke kun skal tænke liggeunderlag, men hele sovesetup’et ind i dit valg.

 

Videoguide – Sådan vælger du sovepose

Det kan være svært at finde den rette sovepose. Hvilke temperaturer kan den klare? Hvor meget skal soveposen veje? Hvilken form er den bedste når man vælger pose og hvilke funktioner skal posen have? Det, og mange flere spørgsmål, kommer vi ind på i denne artikel omkring dit valg af sovepose til din tur.

 

Videogennemgang – Backpacker 65L rygsæk

Backpacker 65 liter er en god value-for-money rygsæk, som er designet til backpacking-, rejse- og outdoor. Rygsækken har en kapacitet på 65 liter, som giver rygsækken en god størrelse til alt fra vandreturen over til jordomrejsen. Vi kommer her i videoguiden ind på backpackens forskellige funktioner, og design.