Vi har lavet video-gennemgange af alle vores backpacking rygsække, så du kan se præcis hvad hver enkelt rygsæk kan. Kendetegnende for vores backpacks er, at de alle er rygsække hvor der er god sammenhæng mellem kvalitet og pris. Vi har brugt vores rejseerfaringer, og fundet rygsække fra de skotske mærker Vango og Highlander.

Hver video varer mellem 3 og 5 minutter og giver konkrete eksempler på hvad de forskellige rygsække har af egenskaber og udseende.

I tillæg til vores demonstrationsvideoer af rygsækkene, har vi lavet artiklen “Valg af rygsæk”, der gennemgår de vigtigste overvejelser og en komplet backpacking pakkeliste, som inspiration til hvad du kan tage med på din backpacking rejse.

Ben Nevis 65 liter – 1049 kr

Ben Nevis backpack rygsækken fra skotske Highlander er en af vores topmodeller. Rygsækken henvender sig til backpackere, som vil have en flot og feature-spækket rygsæk! Backpacken har T3-Tri-Active justerbart rygsystem, integreret raincover, vandafvisende materiale, camel-bag system, kan åbnes på fronten og er polstret både i hoftebæltet og på ryggen for ekstra komfort!

KØB


 

Trek 66 liter sort – 449 kr

Trespass Trek 66 liter backpacker rygsæk er lavet i slidstærkt 600D Ripstop PVC materiale, og man har adgang til rygsækken fra både top, side samt bund. Rygsystemet er justérbart, og der er gode bæreegenskaber med polstret ryg og hoftespænde. Der er et indbygget raincover i rygsækken og den er lavet i vandafvisende materiale.

KØB


 

Sherpa 60+10 L – 999 kr

Backpacken Sherpa er en rygsæk, som vi hos Backpackerlife synes er blandt de flotteste rygsække, vi har set! Backpacken har mange af de features, man kan forvente af en moderne rygsæk, såsom patenteret A3 justerbart rygsystem, rygsækken er lavet af vandafvisende materiale, har integreret regnslag,et stort bundrum der kan adskilles fra det ene bundrum og et camel-bag system.

KØB


 

Expedition 65 L – 799 kr

Expedition backpacker rygsæk fra skotske Highlander, er en flot rygsæk lavet i slidstærkt vandafvisende materiale, med integreret raincover og med mange praktiske elementer. Rygsækken har justerbart og polstret rygsystem, sidelommer med skum og massere af kompressisionstropper. Rygsækken har en kapacitet på 65 liter og passer til mange forskellige backpacking rejser.

KØB


 

Discovery 65 liter – 799 kr

Discovery rygsækken er en fantastisk value-for-money rygsæk fra det skotske mærke Highlander. Rygsækken har mange af de features man kan forvente, såsom justerbart rygsystem, integreret regnsalg, opdelingsrum og mange komprimeringsstropper. Discovery backpacken er en af de rygsække vi har set med mest polstring på hoftespænde og skulderstropper – netop for at øge komforten.

KØB