Vi har lavet video-gennemgange af alle vores backpacking rygsække, så du kan se præcis hvad hver enkelt rygsæk kan. Kendetegnende for vores backpacks er, at de alle er rygsække hvor der er god sammenhæng mellem kvalitet og pris. Vi har brugt vores rejseerfaringer, og fundet rygsække fra de skotske mærker Vango og Highlander.

Hver video varer mellem 3 og 5 minutter og giver konkrete eksempler på hvad de forskellige rygsække har af egenskaber og udseende.

I tillæg til vores demonstrationsvideoer af rygsækkene, har vi lavet artiklen “Valg af rygsæk”, der gennemgår de vigtigste overvejelser og en komplet backpacking pakkeliste, som inspiration til hvad du kan tage med på din backpacking rejse.

Ben Nevis 65 liter – 1299 kr

Ben Nevis backpack rygsækken fra skotske Highlander er en af vores topmodeller. Rygsækken henvender sig til backpackere, som vil have en flot og feature-spækket rygsæk! Backpacken har T3-Tri-Active justerbart rygsystem, integreret raincover, vandafvisende materiale, camel-bag system, kan åbnes på fronten og er polstret både i hoftebæltet og på ryggen for ekstra komfort!

Sherpa 60+10 L – 1199 kr

Backpacken Sherpa er en rygsæk, som vi hos Backpackerlife synes er blandt de flotteste rygsække, vi har set! Backpacken har mange af de features, man kan forvente af en moderne rygsæk, såsom patenteret A3 justerbart rygsystem, rygsækken er lavet af vandafvisende materiale, har integreret regnslag,et stort bundrum der kan adskilles fra det ene bundrum og et camel-bag system.

Contour 50+10S L – 949 kr

Contour rygsækken er en alsidig rygsæk med et clean look! Contour rygsækken er lavet af skotske Vango. Backpacken har et justerbart rygsystem med AirMesh ventilationssystem, som gør at ryggen holdes mindre svedig på farten. Den er lavet i 1680 PU-belagt materiale, der gør rygsækken vandafvisende og så har den et integreret regnslag.

Discovery 65 liter – 749 kr

Discovery rygsækken er en fantastisk value-for-money rygsæk fra det skotske mærke Highlander. Rygsækken har mange af de features man kan forvente, såsom justerbart rygsystem, integreret regnsalg, opdelingsrum og mange komprimeringsstropper. Discovery backpacken er en af de rygsække vi har set med mest polstring på hoftespænde og skulderstropper – netop for at øge komforten.

Rambler 66 liter – 549 kr

Highlanders Rambler backpack er vores billigste rygsæk – men samtidig en rygsæk, der virkelig viser hvor meget værdi, man kan få for sine penge! Rygsækken har justerbart rygsystem, er lavet i vandafvisende materiale, har et rummeligt hovedrum der er adskilt fra bundrummet og store sidelommer. Rygsækken har en kapacitet på 66 liter og passer til den mest gængse backpackers behov. Rambler rygsækken er med til at skubbe grænserne for, hvad man kan forvente for 549,- inkl. fragt.