Der er endnu flere penge at spare, hvis du køber et af vores pakketilbud. Vi har sammensat en række pakker, som vi mener dækker enhvers behov. Dermed kan du hurtigt og billigt få alt det udstyr, du har brug for til din backpackingrejse eller outdoortur – uden at gå på kompromis med kvaliteten!

Mangler du inspiration til, hvad du får brug for på din tur, kan du se vores backpacking pakkeliste, og har du brug for mere information om hvordan du finder den rygsæk der bedst passer til dine behov, kan du se vores “Valg af rygsæk”-guide.


Outdoor / shelter pakketilbud

-15% Outdoor/shelter pakke – Pro – Inkl rygsæk
-15% Outdoor/shelter pakke – Essentials – Inkl rygsæk
-15% Outdoor/shelter pakke - Pro
-20% Outdoor/shelter pakke – Essentials

Backpacking pakketilbud – vælg selv rygsæk


AdventureDK pakken – fra kun 849,-

Backpackerlife har indgået et samarbejde med rejsebureauet AdventureDK, som laver backpacker grupperejser, om at sende deres gæster afsted på rejsen med kvalitets udstyr til lave priser. Denne pakke er AdventureDK’s egne anbefalinger til hvad deres gæster som minimum bør udstyre sig med før rejsen, så de er klar til en fantastisk backpacking tur.

AdventureDK-pakken indeholder 6 produkter:

  • Valgfri rygsæk (pris varierer)
  • Hurtigtørrende håndklæde (160×80 cm)
  • Pandelampe
  • Førstehjælpssæt
  • Cargo bag til rygsæk
  • Kodehængelås

 


 


Pakketilbud – uden rygsæk

Gavepakken

479 kr

Udstyrspakken

1199 kr


Camino pakke

Skal du gå Caminoen? Så har vi her samlet det essentielle udstyr til turen, så du kan komme nemt afsted og samtidig spare endnu mere.

Camino pakke

Fra 1649 kr


Outdoor- og rejseudstyr til din tur – alt gear samlet i én pakke

Du har nok allerede en tanke om hvilken type tur du vil på, og er begyndt at kigge på hvor meget og hvilket outdoor- og rejseudstyr du skal bruge til din tur. Det kan være uoverskueligt, og det er svært at give præcis ét svar på hvilke ting, du skal have med på turen.

Dog har vi gjort det meget lettere for dig, og sammensat backpacking pakker bestående af backpacker udstyr, som er bygget på vores mange års rejseerfaringer på ture til seks ud af syv af klodens kontinenter. Vi har desuden sammensat outdoor- og shelter pakker til outdoor ture i Danmark.

Selvom ingen tur er ens, så er det vores erfaring, at noget rejseudstyr er elementært til alle backpacking rejser. Rejseudstyret er basis for den gode tur – om turen går til Asien, Sydamerika eller noget helt tredje. Du har mulighed for selv at vælge rygsæk efter dine behov og præferencer. Det er vigtigt, da din backpacker rygsæk fungerer som dit hjem under rejsen.

I vores pakker finder du blandt andet følgende rejseprodukter:

Hurtigtørrende håndklæde – I vores webshop finder du et hurtigtørrende håndklæde i alle backpacker pakkerne. Det er en essentiel del af enhver backpackers oppakning, da det sparer både plads og tørre-tid. Et hurtigtørrende håndklæde er lavet af mikrofiber, som gør det tørrer meget hurtigere end et almindeligt håndklæde. Derudover fylder det ofte mindre, men kan samtidig godt fungere til nøds som underlag eller tæppe.

Førstehjælpssæt – Sikkerhed og hygiejne er to vigtige parametre når man rejser! Derfor indeholder alle vores backpacking pakker et førstehjælpsæt. I sættet er der alt lige fra plastre til bandager og alt i mellem. Det er et godt middel når man er uheldig under rejsen, og der muligvis ikke er hjælp lige i nærheden.

Cargobag – En cargobag hjælper med at holde din vandrerygsæk sikker under rejsen. En cargobag er en robust transport- og opbevaringspose, som sikrer din rygsæks stropper og spænder ikke sidder fast i eksempelvis bagagebåndene i lufthavnene. Derudover sikrer en cargobag, at din rygsæk bliver mindst mulig beskidt og slidt, når du eksempelvis rejser med bus, tog eller lignende på turen.

Bliv klar til din backpacking og outdoor tur med blot få klik

Vi ved hvor uoverskuelig og tidskrævende en opgave det kan være at vælge det rigtige rejsegear og outdoorudstyr til sin tur. Derfor har vi lavet overstående outdoor og backpacker pakker. Med få steps kan du være klar til din næste store rejse ud i verden.