Dry bags – Undgå vådt tøj og ødelagt elektronik på rejsen

Dry bag redder din rejse mod vådt tøj og ødelagt elektronik. 

I denne artikel fortæller vi om hvorfor vi altid rejser med en dry bag og hvorfor det er essentielt til din rejse

Hvorfor bør man investere i en dry bag?

En dry bag kan muligvis blive din nyeste og bedste investering, når du skal ud og rejse. En dry bag sikrer dine mest værdifulde ting i uforudsigeligt vejr, samt at den er let og ikke mindst nem at have med sig på rejsen.

Hvad skal man være opmærksom på, når man køber en dry bag? 

Hvilke materialer skal du vælge? 
Dry bags er fremstillet i vandafvisende materialer, hvor nylon og PVC er populært på markedet.

Kendetegnet ved vores dry bags i nylon materialet er, at de er PU Coated, hvilket vil sige at materialet er blevet gjort vandtæt. Yderligere er det et materiale som er utrolig let og fleksibelt. Så er du på udkig efter en fleksibel og håndterlig dry bag til rejsen, ja så er nylon det helt rigtige valg.

Kendetegnet ved dry bags i materialet PVC er, at det er naturligt vandafvisende, hvorfor materialet  også tungere og mere fast end nylon. Så hvis du ønsker dig en stærk og holdbar dry bag, der kan klare alle slags rejser, så er dette materialet du skal gå efter.

Uanset materialet, så er lukke funktionen ofte kendetegnet ved at være en “rulle”-lukning, som gør, at man hurtigt kan gøre sin dry bag vandtæt – men at man samtidig også hurtigt får adgang til sine ting.

 

Hvilken størrelse dry bag skal man vælge?

Det kan være svært at vurdere hvilken størrelse man skal købe og har brug for, og det er vigtigt at man også er opmærksom på størrelsen, samt at den kan variere ud fra mærket. Dog kategoriseres størrelserne ofte således:

En lille dry bag er imellem 1-10 liter.
En medium dry bag er 10-20 liter.
En stor dry bag kan være op til 55 liter.

Vi anbefaler, at man har omkring 15-20 liter, så størstedelen af ens rejsegear er sikret mod regnen, men ellers anbefaler vi, at man køber efter ens behov og rejsedestination.

 

Hvordan ved jeg hvilket mærke jeg skal købe? 
Der findes utrolige mange fine mærker på dry bags, hvor vi har udvalgt 2 af vores favoritter.

Det ene mærke er Highlander, som er et familieejet skotsk outdoor brand, stiftet i 1985. Highlanders er kendt for deres skræddersyet outdoor gear og høje kvalitet.

Det andet mærke som er udvalgt er fra engelske Yellowstone, som har fokus på høj kvalitet og design til en billig pris.

 

Men er de vandafvisende? 
Uden tvivl – Ideen med dry bags er, at dine værdigenstande forbliver tørre under din rejse. Dog er mange af mærkerne ikke lavet til at skulle holde under vand i længere tid. Det er en god ide at teste din dry bag inden afrejse, så du kender til dens egenskaber.

 

Eksempel på dry bag

Letvægtig og fleksibel dry bag – 8 Liter fra Highlanders – Pris 79 kr

 

Posen måler 32 x 16 x 16 cm, kan indeholde 8 liter, vejer kun 60 gram og tilfører dermed ikke mærkbar vægt i din rygsæk.

Highlanders 8 liter dry bag sørger for at holde dine ting tørre i selv de fugtigste omgivelser. Toppen er designet med en rulletop, der sørger for, at vand og andet skidt ikke kan trænge ind i posen. Ved at pakke dit tøj i dry bags, sørger du for at holde alt i din backpack tørt i selv det værste regnskyl. Læs mere om 8 liters dry bag her.

 

Du kan også finde alle vores andre dry bags lige her

 

5/5 - (2 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *