Knivloven i 2024 – Hvilke regler gælder ved knivloven i Danmark?

i: Info, Tips | 48

Før du tager afsted med en kniv i tasken eller lommen på din tur, er det vigtigt at kende til knivloven. Knivloven blev opdateret i 2016, og man må nu som udgangspunkt ikke bære kniv offentlig steder, som eksempelvis er uddannelsessteder, ungdomsklubber, fritidsordninger og lignende. 

Du må dog gerne bære kniv, hvis den skal bruges til et anerkendelsesværdigt formål. Et anerkendelsesværdigt formål kan være som led i erhvervsudøvelse, eller til brug ved sportsudøvelse, jagt, outdoor, lystfiskeri eller lignende.

Når en kniv benyttes til et anerkendelsesværdigt formål, er det vigtigt at være opmærksom når kniven transportens til og fra den pågældende aktivitet. Du må selvfølgelig gerne tage kniven med frem og tilbage fra aktiviteten, men der opfordres til at undgå ophold og ærinder på vejen. Hvis der gøres ophold på vejen, må du ikke have kniven på dig – Lad det blive i køretøjet, så mindsker du chancen for at overtræde loven, og dette er også sund fornuft.

En kniv må gerne transporteres i et offentligt rum, fx bus eller tog. Her krav om at opbevare kniven forsvarligt, og kniven må under ingen omstændighed efterlades uden opsyn.

Hvor lang må en kniv være?

På en outdoor tur, kan det være fristende at tage en stor kniv med der kan bruges til at skære træ og større ting over med.. Men lad dig ikke friste af en for stor kniv. For til samtlige aktiviteter med et anerkendelsesværdigt formål, må knivens blad maksimalt måle 12 cm. En kniv på over 12 cm, kræver ofte en tilladelse og denne tilladelser afhænger af knivens udformning og karakteristika.

DOG: Der er ingen regler uden undtagelser, og knive samt dolke med en klinge på over 12 cm er undtaget overstående mål, hvis man har et såkaldt anerkendelsesværdigt formål. Det vil sige, at du som jæger godt må tage din jagtkniv med på tur, og du som vandre godt må tage din vandrekniv med på tur.

Hvis du er i tvivl om hvorvidt din kniv kræver en tilladelse, anbefaler vi at du rådføre dig hos dit lokale politi. Visse knive som ikke tjener et normalt anerkendelsesværdigt formål, kræver en blankvåbentilladelse. Hvis du gerne vil ansøge om at have et blankvåben kan dette gøres på Politiets hjemmeside på linket her.

Knivloven guide
Det er praktisk at have knive med i naturen eller på rejser, men det er vigtigt at holde sig opdateret på knivloven.

Findes der en lovlig foldekniv?

En foldekniv er praktisk til mange formål, men hvordan er reglerne for foldeknive? I april 2016 blev der lavet ændringer i knivlovens bestemmelse om mindre foldeknive. Den nye ændring betyder, at foldeknive med en klinge på max 7 cm, der ikke kan fastslåes i udfoldet position, må bæres på offentligt tilgængeligt steder. Det kræver dog et anerkendelsesværdigt formål, at bære en foldekniv. Det betyder at du gerne må medbringe en foldekniv eller multitool, hvis du har et anerkendelsesværdigt formål.

Et godt eksempel på en lovlig foldekniv, er Merlin karbin kniven fra skotske Highlander, og er en lovlig foldekniv. Karabinkniven har et blad på 7 cm og kan foldes sammen og har en låsefunktion.

Må man tage en økse med på outdoor tur?

En outdoor tur kræver det rette udstyr og bushcraft, og en økse være nyttig udstyr til at hugge brænde. Hvis du skal have en økse med på outdoor tur, skal du være opmærksom på våbenloven. Det kræver ingen tilladelse hvis klingen er under 12 cm. For at medbringe en økse med en klinge der overskrider 12 cm, kan det være krav til tilladelser, hvorfor vi anbefaler, at man rådfører sig med sin lokale politistation, hvis man er i tvivl.

Hvis du har en våbentilladelse og vil medbringe en større økse, er det vigtigt at være opmærksom på, at økser kun må benyttes til det formål den fremstillet til – her gælder samme princip med anerkendelsesværdige formål.

Disse knive er ulovlige knive jf. knivloven

Ikke alle knive er lovlige, der findes en række knive der er ulovlige. Disse knive må man hverken erhverve sig, bære, besidde eller anvende. Det gælder både privat brugt eller brug offentlige steder.

 • Skarpe eller spidse våben, hvis klingen overstiger 12 cm
 • Knive med tværstillet greb beregnet til stød
 • Springknive og springstiletter
 • Faldkniv og faldstiletter
 • Foldeknive med todelt skæfte, hvis klinge kan foldes ud ved brug af en hånd (butterflykniv)
 • Knive, der er konstrueret til at hænge om hals eller skulder, og som fra denne placering kan trækkes ved brug af en hånd.
 • Kastestjerne, kasteknive, kasteøkser og lignende
 • Kårdestokke og andre blankvåben, der fremtræder som en anden genstand

Det er muligt at søge tilladelse til besiddelse af overstående knive, men det kræver et godt formål og en god forklaring på knivens brug førend at Politiet godkender brugen af disse knive til privatpersoner.

Hvad sker der ved overtrædelser af knivloven anno 2023?

Det er vigtigt at have styr på knivloven, når man bærer eller er i besidelse af en kniv. Det kan blive en dyr fornøjelse hvis loven overtrædes når du skal på outdoor tur, jagttur eller bare vil ud i skoven i fritiden. Ved overtrædelse af våbenloven skrives der som udgangspunkt bøder på 3000 kr. Ved gentagende lovovertrædelser og under skærpede omstændigheder, kan overtrædelser lede til fængselsstraf. Overtrædelse af knivloven gav eksempelvis sigtelse i 2020 i Vordingborg, samt fængselsstraf som det skete i 2017 i København.

Links til at læse mere om den danske knivlov

Husk altid at holde dig informere sig på opdateringer af knivloven, dette indlæg er vores tolkning af våbenloven. Vi opdatere vores blogindlæg løbende med ændringer i loven, men tager ikke ansvar for eventuelle fejl.

Husk altid selv at tjekke op på knivloven. Læs mere om knivloven på Retsinformation eller Justitsministeriet. Ønsker du mere information om våbenloven og våbentilladelse kan der læses mere på Politiets hjemmeside.

Må jeg bære kniv i 2023?

Hvis kniven skal bruges til et anerkendelsesværdigt formål, såsom sportsudøvelse, jagt, outdoor, lystfiskeri eller lignende – må du gerne bære kniv.

Hvor lang må en kniv være?

Som udgangspunkt må knivbladet højest være 12 cm for at overholde knivloven, dog er knive og dolke undtaget så længe man har et såkaldt anerkendelsesværdigt formål.

Er foldeknive lovlige?

Der kræves tilladelse fra politiet ved at bære eller anvende foldeknive der kan betjenes med en hånd (butterfly-knive), springknive og springstiletter.

Får man straf for at overtræde knivloven?

Ved overtrædelse af knivloven skrives der som udgangspunkt bøder på 3000 kr. Gentagende lovovertrædelser kan dog lede til fængselsstraf.

3.4/5 - (519 votes)

48 kommentarer

 1. Mogens

  Hej har lige læst jeres uddrag af knivloven – den nye SOG stout, har assisteret åbning med et kugleleje og den påstås at være lovlig i DK ??? jer er forvirret – er det ikke til forveksling en springkniv?

  • Lars Hansen

   Hej Mogens

   Tak for din besked. Vi har ikke SOG knive i vores sortiment i øjeblikket, så den specifikke kniv kan jeg ikke hjælpe med. Men generelt gælder der at der i april 2016 blev der lavet ændringer i knivlovens bestemmelse om mindre foldeknive. Den nye ændring betyder, at foldeknive med en klinge på max 7 cm, der ikke kan fastslåes i udfoldet position, ikke må bæres på offentligt tilgængeligt steder. Det kræver derfor et anerkendelsesværdigt formål, at bære en foldekniv. Det betyder at du gerne må medbringe en foldekniv eller multitool, hvis du har et anerkendelsesværdigt formål – men at du skal være opmærksom på længden af kniven.

   Da vi desværre ikke forhandler SOG kan vi ikke være mere konkrete, men det kan være, at SOG kan være mere behjælpelige med et konkret svar på den specifikke kniv 🙂

   Dbh
   Lars, Backpackerlife

 2. Storm

  hvad er reglerne på en foldekniv der kan låses? det kunne jeg nemlig ikke læse

  • Lars Kjær

   Hej Storm

   Tak for din besked. Det man kalder enhåndsbetjente foldeknive er nu lovligt at bruge – så hvis foldekniven kan låses vil det som udgangspunkt være OK. Man opererer med princippet omkring anerkendelsesværdige formål, så fx hvis du har en springkniv er dette ikke lovligt, men har du en normal foldekniv under 12 cm i klingen, som kan låses – og du bruger den til outdoor/vandring – så er det et anerkendelsesværdigt formål, og den vil være OK.

   Vi anbefaler dog altid at hvis man er i tvivl, at man forhøre sig ved politiet 😊

   De bedste hilsner
   Lars, Backpackerlife

   • Peter Bruhn

    Hvorfor må man så tage en sabel med til fest ?? Hvilket formål mon ??

    • Lars Kjær

     Hej Peter

     De fleste sabler er ikke skarpe, og deres med ikke i samme kategori – får du slebet dit sabel er det ofte lig et andet formål 🙂

     Dbh
     Lars, Backpackerlife

 3. Nikolas D

  Jeg har en Amerikansk millitær kniv. Den er støre end 7 cm og det lovlige 12 cm for dolke, siden det er en Amerikansk KA-BAR fra militæret ville det så også blive set som noget der kan “skære hals” og et våben mere end en vandre kniv til skoven. I har nemlig en kniv ligesom min i et billede i artiklen men er ikke sikker. Jeg er i udelandet lige nu men er interesseret i at bringe kniven eller købe enu en kniv ligesom som jeg kan bruge i skoven som jeg gør nu.

  • Lars Kjær

   Hej Nikolas

   Tak for din besked. Det korte svar er, at man skal holde sig indenfor de 12 cm for at være helt sikker. MEN, der er kommet undtagelser til denne regel i det man kalder “et anerkendelsesværdigt formål”. Det vil sige, at hvis din kniv er specielt lavet til fx jagt, og er over 12 cm, så må du gerne tage den med på jagt. Men ikke til fx Spejderlejren.

   Hvis du er usikker, så vil jeg altid anbefale dig at tage kontakt til politiet, da det kan kræve særlig tilladelse af bruge/opbevarer kniven.

   Ift. hjemtagelsen af kniven så skal den naturligvis være indtjekket, men også her vil jeg anbefale dig at tage kontakt til alle de lufthavne, som du flyver fra, for at være sikker på kniven ikke bliver konfiskeret. Det vil sige flyver du fra Toronto til Billund, så vil jeg tage kontakt til begge disse lufthavne. Har du en mellemlanding, så også denne. Gerne på mail, så du har de respektive lufthavnes accept på skrift.

   Jeg håber overstående er en hjælp. God weekend 😊

   Dbh
   Lars, Backpackerlife

 4. Poul Kristensen

  Hej
  Må man sælge sine hjemmelavede knive på markeder unden særlig tilladelse
  Jeg har blankvåbentilladelse

  • Lars Kjær

   Hej Poul

   Tak for din besked. I forhold til spørgsmålet om man må sælge hjemmelavede knive på markeder, så må jeg være helt ærlig – at det er jeg usikker på om man må. Jeg vil derfor anbefale dig, at du ringer 114 og spørger politiet for at være sikker 🙂

   Dbh
   Lars, Backpackerlife

   • Anders Sørensen

    Hej ,vil gerne vide om det er lovligt at gå rundt i byen med en foldekniv på 6 cm i klingen,som kan fastlåses når den er foldet ud?

    • Lars Kjær

     Hej Anders

     Tak for din besked. Jeg vil mene, at det ikke er lovligt, da du skal have et anerkendelsesværdigt formål, og ikke bare gå rundt med kniven. Men hvis du vil være helt sikker, så anbefaler jeg, at du tager kontakt til din lokale politistation 🙂

     Dbh
     Lars, Backpackerlife

     • Morten Lund

      Omkring multitool og folde knive er ikke sikker på hvordan jeg skal forstå det om man godt må have det på sig hele ting i det offentlige rum
      Eller hvordan

     • Lars Kjær

      Hej Morten

      Du må gerne have en kniv på dig indenfor de regler vi skriver i artiklen, men det skal være til det man kalder et “anerkendelsesværdigt formål”. Dvs. hvis du skal på outdoor tur, og du tager en “outdoor”-kniv med på turen, så er det OK. Men selvsamme kniv må du ikke tage med ned og fx handle, hvis du ikke kan argumentere overfor politiet, at det er et anerkendelsesværdigt formål, at handle med kniv på dig.

      Hvis du har yderligere spørgsmål kan du også kontakte din lokale politistation, som også kan hjælpe dig 😊

      De bedste hilsner
      Lars, Backpackerlife

 5. Sol

  Hej.
  Er det lovligt at bestille køkkenknive hjem fra udlandet/USA?
  Jeg har prøvet at søge mig frem, men kan ikke finde noget der siger at man må, og ikke må.
  Hvis man kan, skal man så spørger om tilladelse inden køkkenknivende bestilles?

 6. Jens

  Er det lovligt at bruge/medbringe en foldekniv, der er under 12 cm, som tømrer til tømrerarbejde?

  • Lars Kjær

   Hej Jens

   Tak for din besked. Du må som udgangspunkt godt bruge en kniv hvis det er indenfor det man kalder et anerkendelsesværdigt formål, så længe kniven er under 12 cm. Det er dog vigtigt at kniven ikke opfylder de karakteristika, som står i paragraf 2 i knivloven, som du kan se her: retsinformation . dk/eli/lta/2016/376 – så fx at det ikke er en springkniv 😊

   Men som udgangspunkt jo, så burde du godt kunne bruge kniven 🙂 Er du i tvivl anbefaler vi altid at ringer 114 og forhøre dig hos din lokale politistation.

   Dbh
   Lars, Backpackerlife

 7. Anders Kristensen

  Jeg har fået oplyst at angående bl.a. fiskeknive med en bladlængde over de 13 cm gerne må bruges hvis jeg evt er fritidsfisker eller anden form for fiskeri _ oplysningen har jeg fået i en forretning med bl.a. knive og kikkerter

  • Lars Kjær

   Hej Anders

   Tak for din besked. Det er rigtigt, at der kan være undtagelser – vi skriver i artiklen, at “der er ingen regler uden undtagelser, og knive samt dolke med en klinge på over 12 cm er undtaget overstående mål, hvis man har et såkaldt anerkendelsesværdigt formål. Det vil sige, at du som jæger godt må tage din jagtkniv med på tur, og du som vandre godt må tage din vandrekniv med på tur.”

   Så hvis du tager en 13 cm fiskekniv med på fisketur, så vil det være OK – men her er det vigtigt at holde det anerkendelsesværdige formål for øje 🙂

   Dbh
   Lars, Backpackerlife

 8. Jonas

  Må man godt besidde en kniv på eller under 7 cm der kan fastlåste uden et anerkendt værdigt firmål

  • Lars Kjær

   Hej Jonas

   Det er vigtigt at du bruger din kniv til et anerkendelsesværdigt formål, ellers kan du – efter vores overbevisning – komme i problemer. Derfor, hvis du vil være på den sikre side – så anbefaler vi, at du kun bruger fx en 7 cm kniv til outdoor brug, hvis det er der du primært bruger en kniv, til jagt eller lignende.

   Hvis du vil være helt sikker så anbefaler jeg dig at ringe til din lokale politistation og spørge til råds i dit konkrete tilfælde.

   Dbh
   Lars, Backpackerlife

 9. Tommy Windfeld

  Hej. Et lidt andet spørgsmål, jeg har blankvåbenstilladelese. Samler på sværd. Må jeg træne med sådan et i min egen have? Cut teknikker mm? Haven er rimeligt lukket(høj hæk)

  • Lars Kjær

   Hej Tommy

   Tak for din besked. Vi har desværre ikke erfaring ift. træning med sværd – her vil jeg anbefale dig, at du tager kontakt til din lokale politistation hvis du vil være helt sikker 🙂

   Dbh
   Lars, Backpackerlife

 10. susanne jensen

  Hej

  Vil høre om gerber paraframe 1 folder, fine edge gb er tilladt til anerkendelsesværdigt formål i danmark.

  Venlig hilsen
  susanne jensen

  • Lars Kjær

   Hej Susanne

   Tak for din besked. Ja, det vil den være – så f. eks. hvis du tager den med på en outdoor-tur, som din outdoor-kniv, så vil det efter vores erfaring være helt OK 🙂

   Dbh
   Lars, Backpackerlife

 11. Dennis

  Jeg overvejer at købe en såkaldt klokniv med et blad på 2 cm, som er formet som en tand eller klo, med det formål at skære papkasser åbne, skære plastikemballager åbne, skære frugt ud, lirke små søm, nøddeskaller og stifter op, skære papir og karton til gækkebreve og pynt, og lignende almene behov. Jeg tænker det hører til i kategorien multiværktøjer i stil med Victorinox-knive/Schweizer-knive, og er anerkendelsesværdigt, men det lyder faktisk som om, at det er blevet ulovligt at gå med lommekniv, hvis det ikke bruges til noget specifikt: Er det korrekt forstået?

  Undskyld en sidebemærkning, men det lyder da helt tosset: Jeg kan jo gå ned i det lokale supermarked og købe en køkkenkniv på over 20 cm uden vanskelighed overhovedet, og næppe nogen vil stille spørgsmål ved transport, hvis jeg skal til grillfest med den, ikke sandt?

  • Lars Kjær

   Hej Dennis

   Tak for din besked. Jeg vil som udgangspunkt mene, at når det er et multi-tool kniv, så handler det om princippet med “anerkendelsesværdige formål”. Dvs., hvis du bruger kniven på en outdoor-tur fx, så er du helt OK. Omvendt vil jeg stadig tænke mig om, hvor jeg tager kniven med hen.

   Jeg håber du bliver glad for dit nye værktøj 🙂

   De bedste hilsner
   Lars, Backpackerlife

 12. Torben Pedersen

  Dit link til politiet virker ikke (det gør deres søgemaskine slet ikke).
  Tak for kniv lov artikel, selv om der ikke var noget om min lille “negle renser lomme kniv”.

  • Lars Kjær

   Hej Torben

   Det var så lidt 🙂 Der er et nyt link til politiets politikredse på linket her: https://politi.dk/politikredse. Her kan du søge info frem på den politistation, som er tættest på dig 🙂

   De bedste hilsner
   Lars, Backpackerlife

 13. M.Thorsen

  For et par måneder siden kunne man i Lidl købe en lommekniv af ren metal, som låser når den er helt foldet ud
  Bladet kan ikke åbnes eller lukkes uden at der trykkes ind oven på håndtaget først, begge hænder skal altså bruges og selve bladet er i alt 8 cm langt, men kun de 5 cm er decideret knivblad, som kan skære, resten er en slags små buler a la savtænder, men langtfra noget der kan save
  Må man have den på sig, som alm lommekniv, eller kræver det tilladelse?

  • Lars Kjær

   Hej M.Thorsen

   Tak for din besked. Jeg kender desværre ikke Lidls udvalg af knive, så derfor kan jeg ikke svare på den specifikke kniv. En hovedregel vi bruger er, at du altid skal kunne svare på om du har kniven på dig til et anerkendelsesværdigt formål – så dvs. helt generelt bør du – hvis du vil være sikker – have en kniv på dig hvis det er med et legitim formål, som fx at gå på en spejdertur.

   De bedste hilsner
   Lars, Backpackerlife

 14. Gustav Christiansen.

  De små knive, der er i for.eks. nøgleringe er de lovlige. Man får også små knive i en dolder med saks, neglerenser, dkruetrækker og tang. sammenklappet ca. 6.5 cm, knivblad 4 cm. hvad med dem ??? Mvh.

  • Lars Kjær

   Hej Gustav

   Som udgangspunkt bør du ikke have problemer med et lille multi-tool set 🙂

   De bedste hilsner
   Lars og Backpackerlife

 15. Kim Petersne

  Hej

  Jeg kunne godt tænke mig at høre dit svar til Dennis’ sidebemærkning

  “Undskyld en sidebemærkning, men det lyder da helt tosset: Jeg kan jo gå ned i det lokale supermarked og købe en køkkenkniv på over 20 cm uden vanskelighed overhovedet, og næppe nogen vil stille spørgsmål ved transport, hvis jeg skal til grillfest med den, ikke sandt?”

  Og hvordan er det i forhold til hvis man f. eks skal have sine knive til slibning/reparation/whatever. Er det noget man skal snakke med politiet om først?

  • Lars Kjær

   Hej Kim

   Tak for din besked 🙂 Hvis du har et helt specifikt scenarie, som du gerne vil spørge til om er lovligt, så vil jeg anbefale dig at ringe til din lokale politistation – det kan du gøre via https://politi.dk/politikredse 🙂

   Ift. hvis du går med en kniv, så vil det være under terminologien med et anerkendelsesværdigt formål. Så hvis du har en kniv på over 12 cm, som er specifikt lavet til outdoor/buschcraft – så kan du tage den med ud på din outdoor tur. Men du vil sandsynligvis kunne få en politianmeldelse, hvis du tager samme kniv med ud i det offentlige rum, handler ind eller lignende.

   Jeg håber det hjælper på dit spørgsmål 🙂

   De bedste hilsner
   Lars, Backpackerlife

 16. Jørgen Sørensen

  Hvad betyder det, at den skal låse i udfoldet position. Opfylder en alm. schweizerkniv dette krav? Jeg benytter min til at fjerne klips fra papir, til at skrælle appelsiner, som proptrækker, som skruetrækker, som fil osv. er det anerkendte formål?
  Med venlig hilsen, Jørgen Sørensen

  • Lars Kjær

   Hej Jørgen

   Ja, til brug i hjemmet lyder det fint – men det vil ikke være et anerkendelsesværdigt formål, at tage kniven med ned i supermarkedet.

   I en udfoldet og låst position er ofte noget du ser på militær- og spejder/outdoor knive, som fx kan låses så de ikke kan foldes sammen, uden at du trykker en knap ned.

   De bedste hilsner
   Lars, Backpackerlife

 17. Jørgen Sørensen

  Ved du, hvorfor en foldekniv skal låse i udfoldet position. En låst må da vel alt andet lige være farligere som våben end en ikke låst, hvis det er våben, der har været tanken bag kravet.

 18. Carl

  Hej med Jer!

  Jeg skriver ind fordi jeg lige har fået en super lækker gytuo kniv af min kæreste! Er super glad for den og vil gerne tage den med indtil hende når jeg skal lave mad til hende, men så slår det mig, må man tage sådan en med i sin taske ud i offentligheden? Min intuition er at man selvfølgelig ikke må rende rundt med sådan en, men hvis man skal fra A til B hvad gør man så?

  Rigtig god aften.

  • Lars Kjær

   Hej Carl

   Tak for din besked. Du må gerne transportere den forsvarligt til og fra der hvor du har et “anerkendelsesværdigt formål” – så længe du bruger din sunde fornuft 🙂

   De bedste hilsner
   Lars, Backpackerlife

 19. Mihaly Herceg

  Hej med jer.

  Jeg har fået en traditionelt lommekniv fra ungarn som jeg har ikke brug for og jeg vil gerne sælge. Det er en slipjoint lommekniv. Kan kun åbnes med 2 hænder men kan ikke rigtig låses. Har en klinge på 9,5cm. Jeg er ikke sikkert om jeg må sælge det eller ej.

  Med venlig hilsen Mihaly

  • Lars Kjær

   Hej Peter

   Tak for din besked. Hvad tænker du på, når du mener knivloven ikke gælder for alle? 🙂 Knivloven gælder for alle personer i Danmark, og det væsentlige er princippet om det man kalder “anerkendelsesværdigt formål” 😊

   Dbh
   Lars, Backpackerlife

 20. Oliver

  Hvad er reglerne for en lille sav i henhold til knivloven? Hvis man nu for eksempel fjerner kniven fra sit multitool for at gøre den lovlig, selv uden anerkendelsesværdigt formål, bør men så også fjerne saven?

 21. Nikolai

  Hej.
  Kan se at i har benchmade socp dagger på jeres hjemmeside.
  Er der intet problem i bestilling af dem?

  Mvh. Nikolai

  • Lars Kjær

   Hej Nikolai

   Tak for din besked. Hvilket produkt er det du tænker på – kan du linke her? 🙂 Alle produkter, som du kan købe på i vores shop, kan du bruge i Danmark så længe det er til et såkaldt “anerkendelsesværdigt formål” – dvs. det er fx helt OK at købe en økse til outdoor-brug.

   Dbh
   Lars, Backpackerlife

 22. Erik Frantzen

  Jeg må gerne tage en dolk med et blad på under 12 cm. på lystfiskeri.
  Så skulle man tro, jeg også må anvende en foldekniv med låsebart blad på 9 cm. og derfor lige “farlige”.
  Jeg synes ikke det står knivskarpt i knivloven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *