Hvor kan man flyve hen på 5 timer?

Har du også tænkt over, hvor langt man egentligt kan komme med fly på 5 timer? Vi tager i denne artikel udgangspunkt i Billund Lufthavn og de destinationer der flyves til fra Billund.

Med fly fra Billund Lufthavn, kan du komme vidt omkring på 5 timer. Uanset om det skal være Portugal, Spanien, Grønland, Egypten, Grækenland eller noget helt sjette. 

Algarve – Portugal (3 t og 45 min)

Algarve-regionen i Portugal er en meget populær destination for turister. Regionen ligger på Portugals sydkyst, og er et af de mest populære destinationer i landet. Algarve byder på 155 km lang kyststrækning, så der er rigtigt gode muligheder for at finde en dejlig strand at slå sig ned på.

Man flyver til den portugisiske by Faro, og her har du også mulighed for at gøre et stop, da det er en gammel by som er rig på historie, og du har her mulighed for at opleve det “ægte” Portugal.

Der er også gode muligheder for vandring i området, hvor du har mulighed for at opleve regionen på egen hånd. Portugal er også kendt for at have et mildt klima, og derudover også en masse lækkert lokalt mad og vin. Algarve er specielt kendt for frisk fisk, som oftest er friskfanget samme dag som det bliver serveret på restauranterne.

Gran Canaria (5 t og 5 min)

Gran Canaria er en del af de Kanariske Øer og er også en af de mest populære af øerne. Du er næsten garanteret solskin på øen, hvor solen skinner over 300 dage om året, og med en gennemsnitlig dagstemperatur på mellem 20-30 grader hele året rundt.

Øen byder på de fineste sandstrande, vulkan-natur med mulighed for vandring op på vulkanen, og derudover en masse charmerende landsbyer. Du finder også vinplantager, hvor du kan få en rundvisning og smage de lokale vine og oste.

Er du mere til at være aktiv, så er mulighederne også mange på Gran Canaria. Du kan surfe, cykle, løbe, vandre, dykke og spille golf og derfor er øen også oplagt som destination, hvis du ønsker en aktiv ferie.

Grønland (4 t og 45 min)

Tro det eller ej men du kan faktisk også flyve til Grønland på under 5 timer fra Billund Lufthavn. Hvis du vil have solskin og varme dage, så er det ikke Grønland du skal vælge, men tilgengæld får du virkelig en særlig oplevelse, du aldrig vil glemme.

Grønland byder på en spektakulær natur med store isbjerge og gletsjere. Om vinteren har du på Grønland gode muligheder for at opleve nordlys på tætteste hold, hvor chancerne er størst fra september til april.

Du kan opleve at komme med på hundeslæde, kajakroning om sommeren, guidede ture til de smukkeste destinationer på øen, og ikke mindst at opleve lokalbefolkningen. Der er også mulighed for vandring, samt at besøge landets smukke nationalparker.

Zakynthos – Grækenland (3 t og 25 min)

Zakynthos er en af de smukkeste øer i det græske øhav, og øen tilbyder noget for enhver sjæl. Det er en lille græsk ø i det vestlige Grækenland, hvor du finder det smukkeste krystalklare vand, smukke klippeformationer, de fineste sandstrande, og en meget frodig natur. Du har også mulighed for at opleve havskildpadder, når du bader i det smukke hav.

Grækenland er for sig selv også meget kendt for deres gastronomi, hvor du kan prøve en masse lokalt mad og vin, og specielt landets oste. Du kan på øen også opleve imponerende grotter, og en sejltur gennem klippeformationer er virkelig unikt.

Derudover byder øen også på et væld af aktiviteter, som surfing, dykning, snorkling, vandring, og generelt vandsport, så der er også gode muligheder for en aktiv ferie.

Hurghada – Egypten (5 t og 20 min)

Hurghada er en af Egyptens mest populære destinationer for turister, og der er mange muligheder for afslapning og aktiviteter i området. Kysten ved Hurghada er omtrent 40 kilometer lang, og tilbyder et væld af luksushoteller.

Der er smukke sandstrande, krystalklart vand, farverige koralrev, som også gør at det er en populær destination blandt dykkere og folk som snorkler. En af de aktiviteter der er populære i området, er at komme ud i ørkenen og kører på ATV og opleve Egypten på en anderledes måde. Her har du også mulighed for at opleve pyramider.

Golf er også en af de aktiviteter, som er populære blandt turister der besøger landet. Der findes også små markeder i Hurghada, hvor de forhandler alt fra lokalt mad, krydderier, tæpper, tøj og meget andet.

Ofte stillede spørgsmål om rejser på under 5 timer

Hvad er de 3 mest populære destinationer man kan komme til på under 5 timer fra Danmark?

Gran Canaria, Algarve-Faro og London er 3 af de mest populære destinationer at rejse til på under 5 timer fra Danmark. Uanset om du er til vandring, badeferie eller storbyferie, så byder disse 3 destinationer på noget for enhver sjæl.

Hvad er de 3 mest populære destinationer man kan komme til på under 5 timer fra Billund Lufthavn?

Gran Canaria, Algarve-Faro og Zakynthos er 3 af de mest populære destinationer at komme til fra Billund Lufthavn. Gran Canaria byder på sol stort set året rundt, Algarve er ideelt for en aktiv ferie og Zakynthos byder på fine sandstrande og krystalklart hav.

5/5 - (11 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *