Bedste valentinsgaver til den backpacking- og outdoor glade (2024)

Valentinsdag 2024: Ønsker du at give en valentinsgave, der lægger op til fantastiske og eventyrlige oplevelser på rejser eller i naturen? Så er rejse- eller outdoorudstyr den ideelle gave til din valentin i år. 🌍❤️

Vi guider dig gennem de mest spændende gaver og oplevelser, som vil glæde både ham og hende på Valentinsdag.

Hvad er en god valentinsgave? ❤️

En god backpacker og outdoor valentinsgave er noget noget, der er praktisk og brugbart på rejser og outdoor aktiviteter, og samtidig viser, at du har tænkt på modtagerens interesser og eller behov.

Det kan være alt lige fra en praktisk rygsæk, hvor man kan fylde alt udstyret i man skal bruge til turen, over til en vandflaske med filtreringssystem, et telt til overnatning i det fri, en pandelampe til at højne sikkerheden når i går, et udendørs stormkøkken til pandekager eller noget helt sjette.

Valget af valentinsgaven bør være noget, som indbyder til, at i kan få nogle gode oplevelser sammen, i eller udenfor Danmarks grænser.

Sleepline Double

Den anderledes valentinsgave: Den dobbelte sovepose

Sleepline 250 double fra skotske Highlander har plads til to personer. Den har syntetisk fyld og posen er lavet i et blødt polyester-materiale. Nyd en hyggelig nat sammen med denne sovepose.

Soveposen har to-vejs lynlås, som går fra top til bund, så soveposen eksempelvis kan slutte tæt omkring fødderne, mens der er lynet op omkring overkroppen.

Gaveidéer til ham

Valentinsdag er en dag hvor man kan vise sin kærlighed og hengivenhed til den, som man holder af. Går man og ikke ved, hvad man skal give i valentinsgave, kan det være svært at vælge noget, der både er personligt og praktisk. Derfor har vi samlet en liste over unikke og brugbare valentinsgaver til ham, som elsker at være udenfor.

Termokande – Stanley Classic 1L

Stanley’s termoflaske er en klassiker, som er verdenskendt. Kan bruges til alt fra kaffe, te over til varm chokolade på turen.

Pandelampe – Black Diamond Cosmo 350 lumen

Cosmo pandelampen fra Black Diamond med 350 lumen er perfekt til at sikre dig godt med lys, når du er på tur.

Stormkøkken – Trangia 25-3 UL

Lav mad på turen med dette stormkøkken fra svenske Trangia. Hyg på turen med bl.a. varm kakao eller nybagte pandekager.

Gaveidéer til hende

Valentinsdag er en dag, hvor man kan vise kærligheden til den, du holder af, og hvis din kæreste er en ægte outdoor-entusiast og backpacker, vil en passende gave være noget, der både er praktisk og personligt. Derfor har vi samlet en liste over nogle af de bedste valentinsgaver til hende, der elsker at rejse og være udendørs.

Fleecetrøje til kvinder – Ember – Rød

Lækker varm fleecetrøje fra skotske Highlander i modellen Ember. Fleecen er perfekt som lag til at holde dig varm.

Lanterne – Black Diamond Moji – Flere farver

Moji er vandafvisende til IPX4, og er god til vandre- og outdoorture. Grundet lanternens materede udtryk giver lampen et roligt lys.

Rygsæk til kvinder – Trail 40 liter – Sort

Denne rygsæk har et rummeligt hovedrum med frontadgang, et hydreringsblærerum og løkker til vandrestave og andet udstyr.

Andre gaveidéer til valentindag ❤️

Udover det udvalgte udstyr ovenover, så har vi et væld af gode gaveidéer på shoppen til din valentin. Du kan også tage udgangspunkt i vores populære pakkelister til backpacking eller vandring, og få inspiration her, eller give et gavekort, da det altid er en sikker gave.

4 outdoor oplevelser til dig og din valentin

Valentinsdag er lige rundt om hjørnet, og hvis du ønsker at overraske den rejse- og outdoor entusiastiske person i dit liv, er der ingen bedre måde at gøre det på end med unikke og romantiske oplevelser. Skab uforglemmelig kvalitetstid med en særlig gave, der kombinerer eventyr og romantik under åben himmel.

Tag på sheltertur på valentinsdag

En god og anderledes måde at fejre valentinsdag på, er ved at tage på sheltertur. En sheltertur kan være et godt afbræk fra den hektiske hverdag, hvor naturen har en afslappende effekt. Der er rig mulighed for at tage på en god vandretur og lave bål, hvis man ønsker. Skoven er et godt sted for at kigge efter stjerner, og så kan I måske endda identificere stjernebilleder sammen.

Hvis I er i tvivl om hvilken shelterplads I skal tage til, så har vi skrevet en guide til hvor I finder den bedste shelterplads i Danmark til jer.

Hvis I mangler udstyr til jeres sheltertur tilbyder vi shelter udstyrspakker, som gør at du finder det helt rigtige udstyr. Se vores shelterpakker herunder 👇

Shelterpladser
At tage på sheltertur er en sjov og anderledes måde at fejre valentinsdag på.

Er du mere til camping med et komfortabelt og luksuriøst twist? Så bør du overveje glamping. Se vores glamping guide for mere information.

Kanotur

Hvis I bor tæt på vandet, er en tur på vandet en oplagt mulighed. En kanotur kan være en sjov og anderles måde, at tilbringe Valentinsdag på. I kan vælge at gøre det til en endagstur eller forlænge det til en flerdages kanotur.

For at beskytte genstande der ikke tåler vand, anbefaler vi at du pakker dem i en drybag, som holder dine genstande tørre, hvis de skulle risikere at blive udsat for vand.   

Kanotur kan være en sjov og anderledes måde at tilbringe valentinsdag på

Oplev et smukt vandfald

Hvis I vil opleve Danmarks smukkeste vandfald, så er det Bornholm I skal tage til. Den fugtige jord og smeltede sne fra vinteren betyder at der er mere gang i vandfaldene. Hvis du besøger øen efter en kraftig regnperiode, så er du garanteret en masse aktivitet i vandfaldene. De 3 flotteste vandfald på Bornholm er: Døndalen, Pissebækken og Stavehøl vandfald.

Døndalen er en sprækkedal på Bornholm, hvor vandet falder hele 20 meter ned og deler sig i adskillige sektioner. Tag picnickurven med og nyd en lækker frokost blandt de imponerende og idylliske omgivelser.

Pissebækken er trods sit navn et virkelig smukt og imponerende vandfald, der ligger helt ud til vandet. Det er faktisk Danmarks tredje højeste vandfald, og vandet falder ned af en stejl klippeside, og videre ud i havet. 

Stavehøl vandfald løber gennem en smuk og livskraftig sprækkedal hele 7 meter ned. Vælger I at gå en tur gennem sprækkedalen, har I mulighed for at opleve og udforske et rigt dyreliv og stejle klippesider.

Vandretur til solnedgang

Find en smuk vandrerute i nærheden, og planlæg en tur til et sted, hvor I kan nyde solnedgangen sammen. Mangler du inspiration til en god vandrerute for dig og din partner, så frygt ej. Vi har gjort det nemt for dig, og lavet utallige guides til din vandretur. Tag en let aftensmad med, og sid og nyd hinandens selskab i det fri. Mere romantisk bliver det næsten ikke!

Nyd en smuk solnedgang på din vandretur med din valentin
4.6/5 - (16 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *